Élet és ritmus - 6. BioRitmus Fesztivál , szeptember 14-15!


Ismét egy szokatlan rendezvénnyel lepi meg a közönséget az az egyre bővülő lelkes önkéntes csapat, akik immár 6. éve szervezik meg a BioRitmus Fesztivált Békéscsabán, a Széchenyi Ligetben!

Felsorolni is nehéz lenne mindazt, amivel a részvevők találkozhatnak majd a két nap során. A HoldUdvarban és Józsi Bácsi Kocsmájában egész nap beszélgetünk majd a helyi pénzekről, közösségi kertekről, ökoházakról és ökofalvakról, otthon születésről, alternatív pedagógiákról, gyógyító ruhákról, és megannyi más érdekességről, amik mind valami pozitív üzenetet hordoznak. Szinte mindent ki is lehet majd próbálni, a különböző masszázsoktól és hangfürdőtől kezdve, a szappanfőzést, a sajtkészítést, az aquapónia építést, a jógát , lélektáncot, vagy a capoeirát.

És a liget árnyas fái közt szóló kellemes zenék mellett, a szalmabútorokba, vagy függőágyakba heveredve lehet találkozni, beszélgetni olyanokkal, akik mind valahol hasonlóan gondolkodnak. Körbe lehet majd kóstolni a helyi gazdák termékeit, vegetáriánus, és hagyományos ínyencségeket, kézműves söröket, vagy gyümölcskoktélokat, és nem utolsó sorban mindezt családbarát árakon.

Közben sorra érhetik a gyanútlan vendéget váratlan meglepetések, ha megjelennek gólyalábon a Szárnyas Sárkányok, elétoppan egy pár bűvész, vagy hirtelen táncra perdülnek körülötte az emberek. Esténként pedig színes fényekbe öltözik a liget és hazai világzene legjobbjai közül az Úzgin Űver, a Nikola Parov Quartett és Herczku Ágnes fogja elvarázsolni a közönséget. További rengeteg érdekességet lehet olvasni a két napos ingyenes rendezvényről a www.bioritmusfesztivál.hu oldalon, és a Fesztivál Facebook-oldalán.

FESZTIVÁL BEHARANGOZÓ A YOUTUBE-on

AZ ESEMÉNY FACEBOOK OLDALA!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!