Felhívás Békés Város Lakosságához!


Békés Városa idén is csatlakozott az Európai Autómentes akcióhoz! Felkérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy az Európai Autómentes Nap ideje alatt csatlakozzon hozzánk!

, hagyja otthon autóját, motorkerékpárját, és gyalogosan, kerékpárral vagy tömegközlekedés igénybevételével induljon munkába, iskolába, ügyeinek intézésére! A környezettudatos gondolkodás erősítése érdekében életre hívott eseménysorozatot 1998 óta minden évben megrendezik Európa szerte. A rendezvénysorozat fel kívánja hívni a városlakók és a városvezetés figyelmét a megnövekedett autóforgalom okozta környezeti, baleseti és városképi problémákra, a közlekedési mód felelősségteljes megválasztására, a fenntartható, környezet- és emberbarát városi közlekedés előnyeire, a közösségi, a kerékpáros és a gyalogos közlekedés fejlesztésének szükségességére. Fedezze fel az autó nélküli élet szépségeit, a mozgás élményét! Segítsen, hogy egy élhetőbb, tisztább levegőjű városban élhessünk!

hagyja otthon autóját, motorkerékpárját, és gyalogosan, kerékpárral vagy tömegközlekedés igénybevételével induljon munkába, iskolába, ügyeinek intézésére!A környezettudatos gondolkodás erősítése érdekében életre hívott eseménysorozatot 1998 óta minden évben megrendezik Európa szerte.

A rendezvénysorozat fel kívánja hívni a városlakók és a városvezetés figyelmét a megnövekedett autóforgalom okozta környezeti, baleseti és városképi problémákra, a közlekedési mód felelősségteljes megválasztására, a fenntartható, környezet- és emberbarát városi közlekedés előnyeire, a közösségi, a kerékpáros és a gyalogos közlekedés fejlesztésének szükségességére.

Fedezze fel az autó nélküli élet szépségeit, a mozgás élményét! Segítsen, hogy egyélhetőbb, tisztább levegőjű városban élhessünk!

Letölthető dokumentumok

# Fájlnév Méret
1 europai_automentes_nap_1_plakat 44KB

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!