Japán őrület a Csabai Kolbászfesztiválon


Megjelent: 2012 Szeptember 13. ( Csütörtök ) 13:20
Módosítva: 2012 Szeptember 20. ( Csütörtök ) 14:39
Nincs mese, nincs kibúvó október 19-én indul a Csabai Kolbászfesztivál. A bulihangulatról egy új őrület a Suzuki Karaokoe Mobil is gondoskodik. Repítsen a hangod ereje a fesztiválra!

Konichiwa! mindenkinek! Ideje felfrissíteni a japán nyelvtudásunkat, és ideje ráhangolódni a Csabai Kolbászfesztiválra!

Október 19-e és 22-e között, a Csabai Kolbászfesztivál ideje alatt utazz és bulizz a Suzuki Karaoke Mobillal Békéscsabán.

Most nemcsak a fürdőszobában eresztheted ki a hangodat! A Suzuki Karaoke Mobilban, ha elénekled a kedvenc dalodat, díjtalanul kiszállítanak a kolbászfesztiválra!

Nincs más dolgod, mint beülni és dalrafakadni! Ha igazán maradandót alkotsz a pródukció felkerül a netre, hogy a haverok is megemlegessék!

Az utazás során hallószerveidet egy felső kategóriás Audiovox multimédia rendszer kényezteti. Tűrőképességedet 4 db 200 wattos Kompo System kevlár hangszóró teszi próbára, és egy 800 wattos mélynyomó biztosítja számodra a hidegrázást. Ehhez társul még egy 2400 wattos, 6 csatornás "A" kategóriás erősítő, amely garantáltan vigyázzba állítja minden egyes szőrszálad. A parádés hangulatról további 2 karaoke mikrofon, egy 10 csatornás Xenyx keverőpult, és az elmaradhatatlan stroboszkóp gondoskodik. A felejthetetlen élményeket 4 beépített GoPro kamera rögzíti.

Énekeld magad a Csabai Kolbászfesztiválra! A hangerő legyen veled!

KOLBÁSZFESZTIVÁL A FACEBOOKON!

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!