Környezettudatosan a Kolbászfesztiválra!


Kerékpár Kölcsönzési lehetőség a Kolbászfesztivál ideje alatt a város több pontján a Körösök Völgye Natúrpark Egyesülettel közös együttműködésben.

A Békéscsabán jellemző kerékpáros közlekedésre remek alkalmat ad a Csabai Kolbászfesztivál is, hiszen a szervezők a Körösök Völgye Natúrpark Egyesület együttműködésével idén is gondolnak a kerékpározni szerető látogatókra, és a tömegközlekedéssel utazókra

Hódolva a környezetbarát szemléletnek és a tudatos életformának minden érdeklődőnek lehetősége nyílik kerékpárkölcsönzés keretében a békéscsabai vasút- és buszpályaudvarról eltekerni a Fesztiválra, illetve kedve szerint akár városnézést is beiktathat a programjába a folyamatosan fejlődő békéscsabai kerékpárutakon. A pályaudvaron és a Fesztivál helyszínén a Körösök Völgye Natúrpark Egyesület munkatársai egy-egy sátorban segítik a mintegy 25 db Schwinn-Csepel Cruiser és Ranger kerékpár kölcsönzését, illetve igény szerint szívesen ellátják az érdeklődőket túralehetőségekkel és tudatos életformával kapcsolatos információkkal. A délelőtti és délutáni órákban elérhető áron bérelhető kerékpárok nem csak kellemessé, de egyszerűbbé, mobilabbá is teszik a közlekedést.

Ez a lehetőség nagyszerű alkalmat teremt mindazoknak, akik a Csabai Kolbászfesztivál sokszínű programját kiegészítenék egy kis egészséges testmozgással.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!