Legyen Madzagfalva Tűzijátéka a legszebb!


A Kecskeméti Gábor Kulturális Központ és Békés Város Önkormányzata a XIV. Madzagfalvi Napok idején a Békési Fotós Klub közreműködésével pályázatot nyújtot be a pirotechnikai céghez

A Békési Fotós Klub tagjai, Gazsó János és Apáti-Nagy Lajos az utolsó, vasárnapi napon fel is mentek a békési református templom tetejére és gyönyörű képeket készítettek a Madzagfalvi Tűzijátékról. Ebből egyet kiválasztottak és feltöltöttek az oldalra. A mienk Békés01 néven található, piros szívecskét formál a tűzijáték rajta. Kérünk mindenkit, hogy segítsen megnyerni a szavazást, mert a város így 250.000 Ft értékben nyer egy tűzijátékot, a kép készítői pedig 50.000 Ft értékű ajándékcsomagot.
Szavazni 2012. október 15-ig lehet!

A szavazáshoz először regisztrálni kell:

http://www.leskovicspiro.hu/

Regisztrálni a főoldalon lehet. Be kell írni nevet, e-mail címet, jelszót. Majd a megadott e-mail címre érkezik egy megerősítő link. Rákattintással lehet aktiválni, ezzel a regisztráló eljut a Leskovics Pirotechnika honlapjára. Ott már mint regisztrált felhasználó be kell lépni az oldalba. Ezután jöhet a szavazás. A főoldal legfelső piros sávjának utolsó menüpontja a Fotópályázat. Abban a Képek megtekintése/Városi Tűzijáték 2012-re kell kattintani. A (jelenlegi) legelső szívecskés (Békés01) a mienk. Kattintás, majd SZAVAZÁS. (Nem kell megijedni, a szavazás címszó egy másik tűzijátékos képbe belelóg az oldalon. A szavazó ekkor nem arra, hanem a békési tűzijátékos képre szavaz!)

A segítséget mindenkinek előre is köszönjük!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!