SAJTÓKÖZLEMÉNY


Az SHEnergy Magyarország Kft. muronyi fióktelephelye uniós támogatásból földmunkagépeket vásárolt, amelyet az Európai Unió és a Magyar Köztársaság Kormánya által az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program keretében kiírt -Mikrovállalkozások fejlesztése - pályázati kiírás keretén belül Földmunkagépek beszerzése az SHEnergy Magyarország Kft.-nél címen nyert el.

Az elnyert támogatás összege 24 535 550 Ft.

A pályázati eszközökkel biztosítani tudjuk a megye, a régió, de az ország egész területén felmerülő útépítési, útkarbantartási igények kielégítését. A munka minőségi javulása további megbízásokat jelent cégünknek, ez biztosítja a folyamatos termelést. A projekt megvalósulásával fejleszthetjük versenyképességünket a piacon. A géppark bővítésével lehetőség nyílik meglévő szakembereink továbbképzésére és új munkahelyek teremtésére is.

Növeltük cégünk értékét, fejlesztéseink révén több lábon tudunk állni, így javítottuk versenyképességünket.

Az országot járva azt tapasztalhatjuk, hogy úthálózataink döntően megviselt, elhanyagolt állapotban vannak. Felújításuk szükséges és időszerű. A karbantartási munkákon túlmenően új utak építésére is lehetőség nyílik további uniós pályázati forrásból, akár határon túli projektek megvalósítása révén is, hiszen új átkelők, fő-, kerékpár- és gyalogutak létesítését célozza meg néhány program pl. magyar-román együttműködés keretében is. Ez jelent biztos alapot a termelésben, és ennek segítségével további megbízásokat generálunk a piacon. Fennmaradásunkat és versenyképességünket a korszerű, gyors, és magas hatásfokon termelő gépeinknek köszönhetjük, melyek professzionális minőséget garantálnak. Előrejelzéseink a profit, és termelési maximalizálásról beváltják a hozzáfűzött gazdasági mutatóinkat.

Cégünkről bővebb információ a www.shenergykft.hu honlapon olvasható.

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!