Kádas Laci az eddigiekről


Sikeresen veszi az akadályokat az ifi, és serdülő csapataink. A szezonról, és a meccsekről beszélgettünk Kádas Lacival.

Kecskemét csapatával játszottatok legutóbb az OSB keretein belül. Milyen volt a meccs?

NB/1 serdülő csapat ellen játszani mindig élmény. Ilyen volt az orosházi meccs is, most szintén sikerült egy NB/1-es csapatot legyőzni, a Kecskemétet. A szezon egyik legjobb játékát produkáltuk. Nagyon összefogott, jó védekezés volt, összeállt a hatos zónánk is. Második félidőben már gyakoroltuk a 4:2 is. A végén, a tízgólos különbségnél a fiatalokat is, a 1999, és 2000 korosztályból is négy embert is fel tudtam küldeni, hogy szokják ezt a légkört. Mindenképp nagy élmény volt a mérkőzés, örültem is neki nagyon.

Eddig mindig győztesen tértetek haza. Mit vársz a továbbiaktól?

Eddig minden meccset megnyertünk. Vezetjük a tabellát. A Pick Szeged csapatával vagyunk egy kategóriában. Két csapat jut ebből a mezőnyből tovább az országos elődöntőbe. Én úgy gondolom, hogy ez a két csapat a Pick Szeged, és a Békés lesz.

Junior csapatunk is menetel előre…

Eddig egy vereségünk volt, a törökszentmiklósi. Idegenbeli mérkőzés, ahol kimondottan rosszul játszottunk, rossz napot fogtunk ki. Nem éreztük sem a ritmust, sem a védekezésünk nem volt jó. A többi mérkőzésünket megnyertük. Sokkal magasabb színvonalú ez az évi junior bajnokság mint a tavalyi volt. Minden mérkőzés kiélezett, minden mérkőzésen nagyon nagy dolgok fognak eldőlni, hiszen a dobogóért nagy lesz a harc. Az előző fordulónál meggyőző különbséggel vertük meg Hajdúböszörményt, közben pedig a Mezőkövesd megverte a Törökszentmiklóst öt góllal. Rengeteg keresztbeverés lesz.

Hozzák a fiúk azt a színvonalat, amit elvársz?

Volt most egy holtpontunk egy két hét fásultabb és kicsit olyan tompább, lassúbb játék volt mint amit gondoltam. Most kezdünk ebből a görcsből kijönni. Próbáltam egy kicsit lazítani az edzésen úgy éreztem talán kicsit sokat is edzünk, hiszen egy héten kedden és csütörtökön reggel is edzünk, plusz még minden délután. Majd volt 4 meccsünk egymás után egy huzamban. Most próbálunk kicsit kikapcsolódni, nem belefásulni a kézilabdába.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!