Békés Mérték Közösségi Ház 2012 november havi programajánlat


Helyszín: Békéscsaba, Békési út 40.szám

Békés Mérték Közösségi Ház Békéscsaba Békési út 40. Aktuális havi programjai

A Mentálhigiénés Egyesület által fenntartott Békés Mérték Közösségi Ház sok szeretettel várja aktuális programjaira a pszichiátriai és szenvedélybetegséggel küzdőket és hozzátartozóikat. A színes programok között minden korosztály kedvére csemegézhet. 2011 júliustól jogszabályi változás által szenvedélybeteg ellátásainkba 16 éves kortól is tudunk fiatalokat fogadni.

Csoportfoglalkozásaink közül figyelembe ajánjuk az "Énerősítő" Csoportfoglalkozást és a "Találkozások" Kézügyesség fejlesztő csoportfoglalkozást. A Dr. Novotny Gabriella pszichiáter által tartott Énerősítő Csoport azoknak szól, akik szeretnék megosztani gondolataikat, érzéseiket, továbbá szükségük van mások véleményére, javaslatára, támogatására a mindenapi életben. A Találkozások kézügyesség fejlesztésen hétről-hétre várjuk mindazokat, aki szeretnék fejleszteni kézügyességüket, szeretnek jó hangulatú társasághoz tartozni, ismerkedni és a szabadidejüket hasznosan eltölteni színes kézszégfejlesztés mellett klubhangulatban.

Csoportfoglalkozásainkon kívül találkozhatunk nem utolsósorban specifikus foglalatosságokkal is, mint a Rejtvényfejtő/Enigma Klubbal, Filmsarokkal, Zöld csütörtök elnevezésű természetfilm vetítéssel, Játékos csütörtökkel, ahol a különféle társasjátékokat lehet kipróbálni az érdeklődőknek.

Programjainkat térítésmentesen lehet igénybe venni.

Letölthető dokumentumok

# Fájlnév Méret
1 bmkh_2012_novemberi_programajanlo 258.05KB

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!