Élő karácsonyi kavalkád lesz Békésen a sportcsarnokban!


Helyszin: Városi Sportcsarnok
Megjelent: 2012 November 15. ( Csütörtök ) 10:56
Módosítva: 2012 December 1. ( Szombat ) 15:14
Az esemény szervezője Szabó Ildikó és a Zöld Planéta Kft. Beharangozó:

Elő Karácsonyi Kavalkád 2012. december 14-15. a Zöld Planéta Kft, és partner vállalkozóinak szervezésében.

Rendezvényünkkel a cél, hogy bevezessük elsőként Magyarországon, Békés megyében egy olyan esemény sorozatot, amely az eddig megszokott fesztiválok illetve a piacos árusítási rendszer között helyezkedik el.

A két napos rendezvény a Békés megyei kis- és közép vállalkozások megerősítésére irányul, olyan célokon keresztül, amely a szórakoztatás, a karitativitás, a környezetvédelem és a közösségi összefogás jegyében zajlik.

Vásáros vállalkozók jelentkezésére számítunk, akik kínálatukkal hozzá járulhatnak a karácsony váráshoz. A Karácsonyi Kavalkádot színes programok gazdagítják, igyekszünk mindenki igényének megfelelő egész napos programokkal kedveskedni.

Vőfélyek figyelmét szeretnénk felhívni, hogy számukra lehetőséget biztosítunk bemutatkozni, a jövő házasulandó párjai előtt. Várjuk a 14.-ei esti táncversenyre 2012-ben házasságot kötött, vagy házasulandó fiatal párok jelentkezését, akikkel szeretnénk újra feleleveníteni a házasságkötésük eseményét, egyben családjaiknak is örömet szerezni.

A verseny első három helyezettje különleges díjazásban részesül.Az első helyet megszerző fiatal pár, pedig automatikusan összemérheti tudását Magyarország 18 megyei fiatal párjával, amely rendezvényre szintén Békés megyében kerül majd sor.

Este a verseny után táncmulatságra várjuk a résztvevőket. Továbbá Békés megyében minden településről azokat, akik második napunkon vért szeretnének adni a Megyei Vérellátó Központ irányításával.

Várjuk Békés megyei őstermelők jelentkezését, mert ételosztást szervezünk, amelyhez a felajánlások már érkeznek, szeretettel fogadunk a rászorulók érdekébe minden további jelentkezőt, aki ehhez hozzá kíván járulni. Önkéntesek jelentkezését várjuk település szinten, akik segítségünkre lehetnek a rendezvény népszerűsítése érdekében.

Önkormányzatok közreműködését abban várjuk, hogy kiválaszthassuk azt a Békés megyei családot, aki visszafordíthatatlan betegségben szenvedő gyermeket nevel.Rendezvényünkhöz támogató partnerek jelentkezését várjuk, akik a fent megfogalmazott célok mellé állnak.

Az eseménnyel kapcsolatos információ elérhető: 06-70/436-5243

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!