Angyali hétvége a Nefelejcs Egyesülettel!


Helyszin: Békési Galéria
Megjelent: 2012 November 21. ( Szerda ) 13:33
Módosítva: 2013 Március 9. ( Szombat ) 13:33
A kulturális és hagyományőrző egyesület 2012-t újszerű rendezvénnyel kívánja lezárni. Az Angyali hétvége elnevezésű program - életkortól függetlenül - ezúttal a Békés Galériába csábítja az érdeklődőket.

A Nefelejcs Egyesület a két nagyrendezvényével idén is számos kultúrabarát látogatót vonzott a Békési Tájházba. A tavaszi Nefelejcs Vigalom és az őszi Békési Tökmulatság egyaránt közönségsikert aratott, jelentős számú békési család naptárjában foglal el fontos helyet.

A november 24-én, szombaton 15 órakor kezdődő rendezvény során megnyitják a Nefelejcs Egyesület tagjai által készített angyalkiállítást. Egyedi tervezésű és készítésű angyalfigurák láthatók a tárlatok, a legkülönfélébb anyagokból: a textíliától a gyöngyön át a mézeskalácsig. A kiállítást Sápi Turcsányi Ildikó múzeumigazgató nyitja meg. Szintén meg lehet tekinteni az Angyali hétvége mottóval meghirdetett alkotópályázat legjobb munkáit, eredményhirdetésre kerül sor és készítőiket is ekkor jutalmazzák.

A műsorban fellépnek majd az Alapfokú Művészeti Iskola és a Belencéres Néptáncegyüttes növendékei, továbbá Orbán Eszter és Apáti Réka.

Az advent kezdete előtti hétvégére időzített rendezvényen szeretetvendégségre kerül még sor (fehér süteményekből), végül pedig - sötétedést követően - csengettyűs felvonulás lesz a városban.

Angyali Hétvége, Békés, Békési Galéria, szombat 15h

Letölthető dokumentumok

# Fájlnév Méret
1 angyali_hetvege 668.42KB

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!