Balczó Zoltán, az Országgyűlés alelnöke Békésen


Önálló pólussá szeretnék fejleszteni a Jobbik helyi szervezetét - hangzott el a pénteki fórumon.

Radikális fordulatra van szüksége Magyarországnak, amit a Jobbik 2014-ben tettekben is felvállal - jelentette ki Balczó Zoltán, a Jobbik Magyarországért Mozgalom alelnöke pénteken Békésen, a párt esti fórumán. A rendezvényt Mészáros Sándor, önkormányzati képviselő nyitotta meg, majd Samu Tamás Gergő, a párt megyei elnöke tartott rövid tájékoztatót a megyei aktualitásokról.

Balczó Zoltán elmondta: 20 szakmai kabinet dolgozik a párt programján, amely majd választ tud adni az emberek mindennapjait foglalkoztató kérdésekre.

Az alelnök hangsúlyozta: az ország gyarmati sorban van, és ennek egyik fő oka az adósságállomány. A párt szerint az adósságcsapdából csak úgy lehet kitörni, ha a hitelezőktől átütemezést kérünk, ez természetesen nem jelenti azt, hogy nem fizetünk . Hozzátette: a hitelek újratárgyalásának megvan a kialakult eljárási rendje.

Szólt a földtörvényről és a külföldek földvásárlásáról, sajnálatosnak nevezve, hogy a tervezet nem jelent garanciát arra, hogy magyar föld magyar tulajdonban maradjon és a vidék megőrizze népességmegtartó erejét, ésszerű birtokszerkezet és hasznosítás mellett.

A fórum után a résztvevők megállapodtak abban, hogy tovább erősítik a Jobbik helyi szervezetét, amelynek önálló pólussá kell válnia a helyi közéletben.

Forrás: MTI + Jobbik


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!