Kovács-Magyar András tart előadást Békésen!


Helyszin: Békési Kulturális Központ
Időpont: 2012.12.13. 18:00h Kulturális Központ. A részletek

Kovács – Magyar András a szellemvilág hírnöke.

Hívásunkra, nemzetközi előadássorozatának egyik állomására, Gyulára és Békésre érkezik. Előadásának címe: Tudatszintváltás

Olyan megdöbbentő információkat tár elénk a szellemvilágról, amelyeket királyok, misztikusok, klasszikusok, művészek, és a tudományos élet Nobel-díjas tudósai is vallottak, ám a nagyközönség előtt többnyire titokban maradt. Hogy miért? Kiszámíthatatlannak vélték a következményeit, és egyben tartottak az emberek öntudatra ébredésétől.

"A legnagyobb titok az igazság" Szellemi sugallatokra előkerült tények című új könyvében, elénk tárja az eltitkolt és sok helyen eltorzított valóságot. Megmutatja azt a szellemi utat, amely lámpásként ad irányt a XXI. század emberének.

Tudományos felismerésekről szól, a létközben rekedt szellemekkel kapcsolatosan.

Egy újszerű, váratlan nézőpontból ismerteti a bennünk és a világban történő jelenségeket.

Eltérítették az embert a spirituális, szellemi öntudatától. A tömegek felé árasztott hazugságok következtében csorbultak az igaz emberi értékek.Albert Einstein nézeteit akkor ismerték el, miután a tudomány köztudottá merte tenni, hogy a fény is kettős természetű: hol anyag, hol energia.

S aki megreked az anyagi világ tudatának szintjén, az képtelen lesz tudatváltásra, emelkedésre.

Buddha, Jézus és más nagy misztikusok, mindezt láthatták előre, amikor így fogalmaztak: "Aki testtől való az test, aki lélektől való az lélek." "Nem test szerint járok, hanem szellem szerint." A szent könyveket, Védákat, Bibliát, Koránt…, mind szellemlények üzenték meg médiumokon, prófétákon keresztül.

Amennyiben egy hozzánk forduló személy azzal a szándékkal keres meg bennünket, hogy változtatni szeretne eddigi felfogásán, az élethez való hozzáállásán, e szándékában útmutatásunkkal segítségére tudunk lenni.

Módszereink és tapasztalataink túlmutatnak számtalan, tudományosnak vélt ismereten. Felméréseink megváltoztatják, az emberi természetről, a kultúráról, vallásról, történelemről, és a valóságról kialakított dogmákat. Egy új önfelfedezési kaland mindez.

Mindez csak néhány gondolat azok közül, melyekről szó esik majd a gyulai és békési előadásokon. (2012. dec. 12-én 18.00 Gyula Művelődési ház Béke sgt 35 sz. majd 2012 december 13-án 18.00 Békés Kecskeméti Gábor Kulturális Központ Jantyik M. u. 23-25 sz.)

Mit ígér annak, aki fontolóra vesz néhány dolgot, amelyet az Ön előadásán hall?

Számára még az is megváltozhat, ahogy önmagára és a világra tekint. Hosszú távon veszélyesebb ragaszkodni a megrögzöttségeinkhez, mint szembenézni a jelenlegi valósággal.

Ha nem válunk újra olyanná, mint a gyermek, ha nem tudunk ártatlanul rácsodálkozni a kvantumfizika adta felismerésekre, nem tudunk belépni a XXI. század által nyújtotta varázslatos szellemi kapun.

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!