MA kezdődik az Elő Karácsonyi Kavalkád Békésen!


Helyszin: Városi Sportcsarnok
Megjelent: 2012 December 4. ( Kedd ) 09:36
Módosítva: 2012 December 14. ( Péntek ) 07:44
Elő Karácsonyi Kavalkád 2012. december 14-15. a Zöld Planéta Kft, és partner vállalkozóinak szervezésében.

Békés Városi Sportcsarnok és Rendezvényközpont

Rendezvényünkkel az a cél, hogy bevezessük elsőként Magyarországon, Békés megyében egy olyan esemény sorozatot, amely az eddig megszokott fesztiválok illetve a piacos árusítási rendszer között helyezkedik el.

A két napos rendezvény a Békés megyei kis- és közép vállalkozások megerősítésére irányul, olyan célokon keresztül, amely a szórakoztatás, a karitativitás, a környezetvédelem és a közösségi összefogás jegyében zajlik.

Vásáros vállalkozók jelentkezésére számítunk, akik kínálatukkal hozzá járulhatnak a karácsonyváráshoz. A Karácsonyi Kavalkádot színes programok gazdagítják, igyekszünk mindenki igényének megfelelő egész napos programokkal kedveskedni.

Vőfélyek figyelmét szeretnénk felhívni, hogy számukra lehetőséget biztosítunk bemutatkozni, a jövő házasulandó párjai előtt. Várjuk a 14.-ei esti táncversenyre 2012-ben házasságot kötött, vagy házasulandó fiatal párok jelentkezését, akikkel szeretnénk újra feleleveníteni a házasságkötésük eseményét, egyben családjaiknak is örömet szerezni.

A verseny első három helyezettje különleges díjazásban részesül. Az első helyet megszerző fiatal pár, pedig automatikusan összemérheti tudását Magyarország 18 megyei fiatal párjával, amely rendezvényre szintén Békés megyében kerül majd sor.

Este a verseny után táncmulatságra várjuk a résztvevőket. Továbbá Békés megyében minden településről azokat, akik második napunkon vért szeretnének adni a Megyei Vérellátó Központ irányításával.

Várjuk Békés megyei őstermelők jelentkezését, mert ételosztást szervezünk, amelyhez a felajánlások már érkeznek, szeretettel fogadunk a rászorulók érdekébe minden további jelentkezőt, aki ehhez hozzá kíván járulni. Önkéntesek jelentkezését várjuk település szinten, akik segítségünkre lehetnek a rendezvény népszerűsítése érdekében.

Önkormányzatok közreműködését abban várjuk, hogy kiválaszthassuk azt a Békés megyei családot, aki visszafordíthatatlan betegségben szenvedő gyermeket nevel.

Rendezvényünkhöz támogató partnerek jelentkezését várjuk, akik a fent megfogalmazott célok mellé állnak.

Az eseménnyel kapcsolatos információ elérhető: 06-70/436-5243

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!