Lendületben a Békés Kártya


Megjelent: 2012 December 5. ( Szerda ) 13:40
Módosítva: 2012 December 5. ( Szerda ) 15:34
Két éve került bevezetésre Békésen a „Békés Kártya” elnevezésű promóciós szolgáltatás.

Elsődleges célja a helyi lakosok vásárlásainak ösztönzése, valamint a Békésre látogató vendégek számának növelése. Az elmúlt időszakban közel 1000 darab kártya került ki forgalomba és 45 partner csatlakozott az akcióhoz. A Békés Kártya tulajdonképpen egy kedvezmény kártya, amely a csatlakozott üzletekben kerül elfogadásra. A kedvezményeket minden esetben a szolgáltató szabja meg, ő dönti el, százalékos árengedményt vagy másfajta kedvezményt ad.

A szervezők továbbra is olyan partnereket keresnek, akik szívesen csatlakoznának elfogadóhelyként a Békés Kártya akcióhoz. Minél többen vannak, annál színesebbé válik a felhasználók számára a kínálat, nagyobb kedvet teremtve ezzel a vásárláshoz és a kártya maximális kihasználásához. A kezdeményezés sikerét mi sem jelzi jobban, hogy már túl is lépte a város határait és a szomszédos települések szolgáltatói is érdeklődnek a kártya lehetőségei iránt.

A kártya nem névre szóló, átruházható és éves díja mind összesen 1000 Ft. Az ebből befolyt összeget a Dánfoki Üdülőközpont fejlesztésére fordítják.

Jelenleg az előkészületi stádiumban vannak a 2013-as év kártyái. A szervezők december 14-ig várják az újonnan csatlakozni kívánó partnereket, akik bekerülhetnek a kártya kísérő füzetébe.

A Békés Kártya "kistestvérét" a

Turista Békés Kártyát 2012-ben vezették be. Ez elsősorban a városba látogatók igényeit kívánja kiszolgálni. A Turista Kártya mindössze egy hétig érvényes, de tulajdonosa ugyanazokon az elfogadó helyeken használhatja, ahol a Békés Kártyát, valamint az ára is kedvezőbb, mint az éves kártyáé.

Bővebb információ a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ honlapján (bekesikultura.hu) található, vagy telefonon (66/411-142) és e-mailben (bekesikultura@bekesikultura.hu) kérhető.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!