Csató ezüstérmes!


Csató István egyéni csúcsok felállításával ezüstérmes az országos junior bajnokságon! - A békési TE súlyemelő szakosztály beszámolója a Békés Mátrixon.

Magyar Súlyemelő Szövetség december 7-8.-án rendezte meg Tatabányán az utánpótlás országos bajnokságot.A Békési TE súlyemelő szakosztályát a junior korú 19 éves Csató István képviselte.Csató IStván a kezdő 117kg-os szakító gyakorlat után másodszorra a 121kg-ot is sikeresen teljesítette ami egyéni csúcsot jelentett.

Harmadik gyakorlatként a szintén egyéni csúcsot jelentő 125kg-ra ment de azt a súlyt hátul elejtette.Lökésben a kezdő 145kg-os sikeres gyakorlat után az egyni csúcsot jelentő 150kg-ot is teljesítette. Ugyan így tett a szintén egyéni csúcsot jelentő 153kg-al is.

Verseny közben természetesen az összetett eredményét is tovább javította.De ez az eredmény is kevésnek bizonyult a verseny megnyeréséhez.Ezen a napon a békéscsabai Guliga Lászlót nem lehetett megelőzni.Így meg kellet elégedni a második hellyel. Csató István teljesítményét növeli hogy nyáron 3 hónapot ki kellet hagynia betegség következtében.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!