Pályázat: fogyatékos szem. szakosított nem állami intézménye


Fogyatékossággal élő személyek számára bentlakásos vagy lakóotthoni ellátást nyújtó nem állami nem egyházi szervezetek egyszeri kiegészítő támogatása http://fszk.hu/41292-fogyatekossaggal-elo-szemelyek-szamara-bentlakasos-vagy-lakootthoni-ellatast-nyujto-nem-allami-nem-egyhazi-szervezetek-egyszeri-kiegeszito-tamogatasa/#more-1654

Pályázati felhívás az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. által meghirdetett 41292 kódjelű “Fogyatékossággal élő személyek számára bentlakásos, vagy lakóotthoni ellátást nyújtó nem állami, nem egyházi szervezetek egyszeri kiegészítő támogatása" című pályázati programhoz

A pályázat meghirdetésének napja: 2012. december 28.

A pályázat célja
Fogyatékos és pszichiátriai betegszemélyek számára bentlakásos szociális ellátást nyújtó intézményt fenntartó nem állami, nem egyházi szervezetek folyamatos és biztonságos működésének támogatása:

bentlakásos szociális ellátást igénybevevők számára a zavartalan ellátáshoz jutás garantálása;
segítségnyújtás a működést veszélyeztető, nem várt ellátási problémák megoldásához, valamint
a hatékony és korszerű szolgáltatás erősítése.

A program célcsoportja
Közvetlen célcsoport: fogyatékos és pszichiátriai beteg személyek számára bentlakásos szociális ellátást nyújtó intézményt fenntartó nem állami, nem egyházi szervezetek.
Közvetett célcsoport: bentlakásos szociális ellátást nyújtó intézményi ellátásban részesülő fogyatékos és pszichiátriai beteg személyek.

A pályázatok támogatására rendelkezésre álló keretösszeg 148.395.000 Ft, azaz száznegyvennyolcmillió-háromszázkilencvenötezer forint.

A pályázat benyújtásához szükséges teljes pályázati dokumentáció megtekintéséhez, letöltéséhez az érdeklődőknek regisztrálniuk kell itt. A regisztráció során megadott adatokat a Nonprofit Kft. bizalmasan kezeli, kizárólag kapcsolattartásra és statisztikák készítésére használja, harmadik félnek nem adja át.

A regisztrációs díjat az alábbi számlaszámra kell befizetni:
MÁK 10032000-00322472-00000017

A pályázatok benyújtási határideje 2013. január 28.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS_41292

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK_41292

Pályázati regisztráció


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!