Egy kutya okozott vélhetően balesetet ma reggel a 470-es úton


Megjelent: 2013 Január 21. ( Hétfő ) 07:14
Módosítva: 2013 Január 21. ( Hétfő ) 10:46
A Rendőrség megerősítette olvasónk beszámolóját - részletesen a baleset körülményei:

Olvasóink több mentőautót is láttak a helyszínen, a Rendőrség ügyelete szerint 6:37 perckor kapták az értesítést arról, hogy a kanyarok után, Békés irányában, az egykori virágkertészet után, az egyenesben történt baleset - hamarosan további részletekkel szolgálunk.

7:45 Óriási torlódást okozott a baleset Békésen, több olvasónk hívott, hogy a visszafordított forgalom miatt szinte csak lépésben lehet araszolni a Cseresznye utcán, hosszú kocsisor halad a Petőfi utcán kifele a városból is.

8:16 Olvasónk jelentette, hogy a helyszínelők mellett haladt el kerékpárral, ő úgy látta, hogy egy Opel Astra és egy Suzuki Swift ment egymásba, látott továbbá egy elpusztult Németjuhász kutyát is a baleset közelében.

Az egyik autó utasát úgy látta, a tűzoltók szabadították ki a kocsiból - mindez meg nem erősített olvasói információ a helyszínről.

8:55 A Rendőrség sajtóügyelete későbbre ígért részletes tájékoztatást, még jelenleg is zajlik a szemle.

10:40 Ahogy arról elsőnek beszámoltunk olvasóink segítségével, valóban egy kutya okozott balesetet ma reggel Békés és Csaba között:

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2013. január 21-én 6 óra 40 perc körüli időben a 470-es számú főút Békéscsaba és Békés közötti szakaszán. Egy Opel vezetője Békés felől Békéscsaba irányába tartott, amikor jobbról kiszaladt elé egy németjuhász kutya. A nő elütötte a kutyát, majd az autóval nekiütközött a menetiránya szerinti baloldali szalagkorlátnak. Ezt követően a kocsi visszasodródott az útra és összeütközött egy Békéscsaba felől érkező Suzukival. A balesetben az Opel vezetője súlyosan megsérült, a Suzuki vezetője pedig könnyű sérülést szenvedett. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit és keresik a kutya tulajdonosát is. A helyszínelés idejére a rendőrség az utat teljes szélességében lezárta, 9 óra 05 perctől azonban újra megindult a forgalom a 470-es főút érintett szakaszán.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!