Lézerdiszkó a Heppiskolában


Felsős farsang a Dr. Hepp Ferenc Általános Iskolában

Villogó lézerfényes farsangi diszkóval búcsúztatták a Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola felső tagozatosai a telet január 25-én este a tornateremben. A Diákönkormányzat által szervezett esemény nagyon sok felsős tanulót mozgatott meg. Mielőtt a tornaterem elsötétült volna, és kezdetét vette a zenés mulatság, már a délután folyamán is több előzetes rendezvény zajlott le. A folyosókon és az öltözővé átrendezett termekben folyt a sminkelés és a jelmezek igazítása, közben szendvicseket, süteményt és üdítőket lehetett fogyasztani.

Farsangi jelmezesek mutatkoztak be elsőként. A zsűri nagyra értékelte ezt a mozzanatot, hiszen tudjuk, a felsős diákok már nem szívesen öltenek magukra maskarát. Az 5. a-s lányok táncos produkciót adtak elő. Volt pillangókisasszony, és úri dáma, pincérlány és spanyol táncosnő. Három fiú hajléktalannak öltözött és stilizált tűz mellett melegedett. Legnagyobb sikere a 6.a osztályosoknak volt: egy indián jelenet szereplőinek öltöztek, ahol a nagyfőnök Kriszti néni, az osztályfőnök lett. A csoport méltán nyerte a jelmezesek versenyének első díját, a tortát. A zsűri természetesen a többi jelmezest is elismerte és jutalmazta.

Már évek óta népszerű eseménye a farsangi bulinak a karaoke-verseny. Idén is nagyon sok egyéni és csoportos énekes indult, és nem volt baj, ha a hang néha hamisan szólt, vagy megbicsaklott – ez is belefért. Viszont színvonalas produkciókkal is találkoztunk.

A zsűri legjobbnak Marsi Viktor 5.b osztályos tanuló dalát értékelte, második lett Botos Izabella és Körözsi Nelli dala a Titanic című filmből. A 8. c osztályosok közös produkciója is nagy sikert aratott.

Ezután vette kezdetét a több mint 2 órán át tartó ugrálás, táncolás - a diszkó, melynek hangulatfelelősei a nyolcadik osztályos stúdiósok voltak. Az idei felsős farsang fél kilenckor fejeződött be.

Tételek: 1 - 20 / 232 (12 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!