Hogyan előzzük meg az influenzát?


Forrás: Levendula Patika
Megjelent: 2013 Január 30. ( Szerda ) 13:33
Módosítva: 2013 Február 18. ( Hétfő ) 09:45
Gyakorlati tippek Jeszenszky Attila szakgyógyszerésztől, a Levendula Patika, a gondoskodo.hu és az immunspecialista.hu tulajdonosától!

Egy kitartással végrehajtott méregtelenítés után erősebb lesz immunrendszere és javulni fognak szervezetének regenerációs folyamatai is.

Mivel hatékonyabb lesz a táplálék feldolgozása, kiegyensúlyozottabb az anyagcseréje, ellenállóbb lesz a betegségekkel szemben.

A "szemétnek" mennie kell! …mint ahogyan otthon is takarítunk.

A szervezetünkben évente négy kilógrammnyi felesleges méreganyag halmozódik fel, tartósított élelmiszereinkből, rovarirtókkal kezelt növényeinkből, klórozott ivóvizünkből, a szennyezett levegőből, valamint vegyipari, háztartási és kozmetikai készítményeinkből.

Testünk ugyan képes a megtisztulásra, azonban ehhez segítségére van szüksége.

"Nagytakarítás", évente kétszer!

A méreganyagok kiválasztásában nagy szerepet játszanak a veséink, a májunk, a tüdőnk, a beleink és a bőrünk is.

A legfontosabb, amit tehetünk, hogy időről-időre gondoskodunk olyan csökkentett táplálék bevitelű napokról, amikor lényegesen kevesebb méreganyagot juttatunk a szervezetünkbe. Bármej gyümölcs-, tisztítótea-, vagy vízböjt kúra , a fokozott folyadék és a csökkentett méreganyag bevitellel segíti a testünket az öntisztulásban.

Számtalan módszer közül választhatunk. A bőr szaunával, a vesék a megnövelt folyadékbevitellel, a máj a táplálékok megvonásával, a belek rostpótlással és az emésztési folyamat serkentésével, a tüdő pedig a friss levegőn végzett testmozgással méregteleníthető a legegyszerűbben.

1.Kezdjük a, léböjt kúrával.

A legkedveltebb méregtelenítési módszer az ivólé böjt, amelyet végezhetünk gyümölcslevekkel, teákkal és ásvány vízzel is. A léböjt kúra célja, hogy a megnövelt folyadékbevitellel feloldja a lerakódott méreganyagokat és kimossa őket a szervezetünkből.

Ha gyümölcslevekkel szeretnénk kiegészíteni a méregtelenítést, akkor célszerű olyan gyümölcsök és zöldségek levét fogyasztanunk, amelyek nem növelik meg a gyomorsavszintünket, és így az étvágyunkat sem. Ebben segíthetnek a Levendula Patikában kapható Steinberger ivólevek, mint pl: zellerlé, céklalé, almalé, őszi- és sárgabaracklé, és az ananászlé. A legjobbak természetesen a friss gyümölcsből házilag készített levek, de kiváló méregtelenítő ital a szálas zöld tea és a friss vagy szárított csalánlevélből főzött tea is.

A helyesen végzett böjt a legtöbb szervi megbetegedésnél terápiás sikert hoz. Ennek oka, hogy a megtisztult szervezetben jobbak a regenerációs folyamatok és a gyógyászati céllal bejuttatott orvosságok vagy táplálék-kiegészítők is hatékonyabban tudnak felszívódni.

Böjtölésre betegség esetén lehet a legnagyobb szüksége. Bár a léböjt során előfordulhat fejfájás, hasmenés, vagy bőrkiütés, de ezek a tünetek a tisztulás jelei, melyek együtt járnak a méreganyagok távozásával.

Ilyenkor ne hagyja abba a kúrát, hanem igyon még több folyadékot!

A 2. RÉSZ A BÉKÉS MÁTRIXON!

A 3. RÉSZ A BÉKÉS MÁTRIXON!

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!