Dankó Béla országgyűlési képviselő felhívása!


Békemenet lesz Gyulán Február 5-én, kedden 16 órától!

Február 5-én, kedden 16 órára, Gyulára várja Bencsik András mindazokat, akik nem kérnek az MSZP gyűlöletkeltő kampányából.

Mint azt már több sajtóinformáció is megerősítette, ismét felvonulásra készül az MSZP, ezúttal Gyulán. A szocialisták az Országgyűlés Fidesz Frakciójának gyulai kihelyezett ülését szeretnék megzavarni.

Ezzel megyénket is elérte a Ron Werber által irányított országos szocialista gyűlöletkampány. A Kormány és a jobboldal ügyét támogató korábbi békemenetek szervezője, Bencsik András ezért most Gyulára hívja mindazokat, akik nemet mondanak az MSZP felforgató politikájára.

Találkozunk a Kossuth téren, ahonnan a Városház utca, Harruckern tér útvonalon érünk el a Petőfi térre. Hozzatok magatokkal mécsest vagy fáklyát! Kevés az idő a szervezkedésre. Kérünk benneteket, hogy segítsetek: adjátok tovább ezt az üzenetet! Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!- írja Bencsik András. Információink szerint a felhívásra megmozdult a megye közvéleménye és sok településről készülnek a szimpatizánsok a fürdővárosba, hogy ismét kifejezzék szolidaritásukat a Kormánnyal s gátat szabjanak a baloldal lejárató kampányának.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!