Február 16-lesz a Sportbál!


Megjelent: 2013 Február 6. ( Szerda ) 14:40
Módosítva: 2013 Február 7. ( Csütörtök ) 09:44
Jegyeket valamint támogatójegyeket elővételben vásárolhatnak a Polgármesteri Hivatalban Kálmán Tibornál vagy a Városi Sportcsarnokban, Békésen február 11-ig. A jegyekkel ismét a békési sportot támogatják a résztvevők!

Ebben az évben is megszervezésre kerül, a három éve hagyományteremtő szándékkal életre hívott Békési Sportbál. A rendezvény a helyi sport támogatását célozta meg ismételten és idén is nagy érdeklődés övezi az eseményt.

A bál fővédnöke Izsó Gábor, Békés város polgármestere. Díszvendégek soraiban jelen lesz Dankó Béla, a Magyar Labdarugó Szövetség elnökségi tagja, Dr. Ábrahám Attila, olimpiai bajnok a Magyar Kajak - Kenu Szövetség főtitkára, Gedó György olimpiai bajnok ökölvívó. Végül, de nem utolsó sorban ismét tiszteletét teszi a békési kötődésű Wichmann Tamás olimpikon és kilencszeres kenuvilágbajnok. Jegy vásárlásakor idén is szavazni lehet, hogy mely szervezet részesüljön a belépő eladásából befolyt bevételből.A több fogásos vacsorát övező zenés hangulatot a Grund Együttes biztosítja.

A szervezők idén is több értékes tombolával készülnek és a bevételt ezúttal is a sportszervezetek között arányosan osztja szét a szervező, Békés Város Önkormányzata. A IV. Békési Sportbál 2013. február 16-án, szombaton 18.30 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban. Jegyeket valamint támogatójegyeket elővételben vásárolhatnak a Polgármesteri Hivatalban Kálmán Tibornál vagy a Városi Sportcsarnokban, Békésen február 11-ig.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!