ÉLŐBEN jelentkezünk a békési Sportbálból!


Szombaton este 18:30-tól élőben jelentkezünk a békési sportbálból, a városi sportcsarnokból! A helyszínen készült képeket akár haza is viheted, mert a GA-Pix helyben nyomtatja és akár keretezi is azokat!

A bál fővédnöke Izsó Gábor, Békés város polgármestere. Díszvendégek soraiban jelen lesz Dankó Béla, a Magyar Labdarugó Szövetség elnökségi tagja, Dr. Ábrahám Attila, olimpiai bajnok a Magyar Kajak - Kenu Szövetség főtitkára, Gedó György olimpiai bajnok ökölvívó. Végül, de nem utolsó sorban ismét tiszteletét teszi a békési kötődésű Wichmann Tamás olimpikon és kilencszeres kenuvilágbajnok. Jegy vásárlásakor idén is szavazni lehet, hogy mely szervezet részesüljön a belépő eladásából befolyt bevételből.A több fogásos vacsorát övező zenés hangulatot a Grund Együttes biztosítja.

A szervezők idén is több értékes tombolával készülnek és a bevételt ezúttal is a sportszervezetek között arányosan osztja szét a szervező, Békés Város Önkormányzata.

Szokásainkhoz híven élő képekkel jelentkezünk a helyszínről, melyeket stratégiai partnerünk,a GA-Pix KFT készít és az eseménnyel egyidőben lesz látható a Békés Mátrix főoldalán!

A GA-Pix nem csak online közvetít, de a helyszínen készített képeket azonnal nyomtatja is és igény szerint helyben keretezi is!

AZ ESEMÉNY Mátrixos megjelenésének támogatója a CSAPOPEKSEG.HU Élelmiszer Webáruháza, a békési sport elkötelezett támogatója!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!