Békésen tárgyalt a Fidesz választókerületi elnöke!


Dankó Béla és Izsó Gábor egyetértettek abban, hogy a mai találkozóval új korszakba léphet Békés város és a kormányzó párt kapcsolta, amelyet a jövőben sokkal szorosabb együttműködés jellemez majd.

A Parlament tavaszi ülésszakának kezdete előtt Békés polgármesterével egyeztetett Dankó Béla országgyűlési képviselő, a Fidesz közelmúltban kinevezett választókerületi elnöke.

Mint azt a képviselő elmondta, a választókerület egyik legjelentősebb városaként kiemelt figyelmet kíván fordítani Békésre. Az Izsó Gáborral folytatott megbeszélés elsődleges célja egy hatékony, gyümölcsöző munkakapcsolat kialakítása volt.

A város polgármestere ismertette Békés jelenlegi költségvetési állapotát és az ott folyó pályázati munkát. Hangsúlyozta: Békés város az új uniós költségvetésből legalább olyan hatékonyan szeretne forrásokhoz jutni, mint az elmúlt időszakban. Dankó Béla és Izsó Gábor egyetértettek abban, hogy a mai találkozóval új korszakba léphet Békés város és a kormányzó párt kapcsolta, amelyet a jövőben sokkal szorosabb együttműködés jellemez majd. Dankó Béla példaértékűnek nevezte a városban működő civil szervezetek és a városvezetés kapcsolatát mind a szakmai, mind a karitatív tevékenységek során. Megismerkedett többek között a rászorulók étkeztetését felvállaló Hét Krajcár programmal, amelyhez felajánlással is csatlakozott, az egyik hétvégi főzés költségeinek vállalásával.

Magyarország és Békés érdeke is a közös munka irányába mutat-összegezte a tárgyalásokat a képviselő. Izsó Gábor polgármester úrral egyetértettünk abban, hogy Békés és térsége számára az előttünk álló időszak kiemelt jelentőséggel bír, ezért minden a város és polgárai sorsát magáénak érző döntéshozónak egy táborban van a helye.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!