Hogyan előzzük meg az influenzát? 3. rész


Olvass a sorok között! …kötőszöveti méregtelenítés Cikkünk szerzője Jeszenszky Attila a Levendula Patika tulajdonosa, az gondoskodo.hu és az immunspecialista.hu üzemeltetője.

Az elkényelmesedett táplálkozási szokások miatt szinte mindenki az elsavasodás tüneteitől szenved. Ez többnyire a rosszul megválogatott ételeinknek és helytelen szokásainknak köszönhető.

Sajnálatos módon majdnem minden, a szokásos értelemben vett finom falat, savasítja testünket. A savak akkor károsak, ha túl sok marad vissza belőlük. Ilyenkor a test a felesleget a táplálékokból származó, savmegkötő anyagokkal próbálja meg semlegesíteni.

Ha nem táplálkozunk megfelelően, akkor a szervezet nem kapja meg a szükséges mennyiségű savmegkötő anyagot, aminek hiányában, saját ásványi anyag készleteink kifosztásával kötjük meg a felesleges savakat, és raktározzuk el test szerte a kötőszövetben, főleg a has- és comb környékén.

Ez évek alatt több kilónyi, de akár több 10kg ásványi anyagokkal megkötött méreganyagot jelent, aminek már önértékelésünket is romboló jelei vannak, a háj.

Ráadásul savas környezetben, ragyogó feltételeket biztosítunk a szervezetünkben található mikroorganizmusok, vírusok, baktériumok és gombák szaporodásnak, amik anyagcseretermékeikkel még savasabb környezetet teremtenek.

Megoldást az egészséges táplálkozás és a régről maradt sav-raktárak (háj) felszámolása, magyarul a fogyás jelenti. Ebben nagyszerű segítséget jelent a Lepicol nevű készítmény, amely fokozott folyadékbevitel segítségével, tökéletesen tisztítja az emésztőrendszert, ezen keresztül a bőrt, a májat, az epét, a vizeletkiválasztó rendszert és a nyirokrendszert is.

Szelíd méregtelenítés

Sokan vannak, akik tudják, hogy szervezetüknek nagy szüksége lenne a méregtelenítésre, de valamilyen egészségügyi probléma, betegség miatt nem tudnak lé-böjt kúrákat tartani. A komolyabb méregtelenítő kúrák során ugyanis újra felszabadulnak a lekötött méreganyagok, és az érzékenyebb szervezetet ez túlságosan megterhelheti.

Ez a probléma főleg a nagyon fiatal gyermekeket és az idősebb beteg embereket érinti. De a szoptató kismamáknak is tilos az intenzív méregtelenítés, mert a felszabaduló méreganyagok bekerülhetnek az anyatejbe is.

Ebben az esetben segíthetnek a kevésbé intenzív, de szintén hatékony különböző masszírozások, tapaszok és fürdők.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!