A foglalkozások egyediségét az mutatja, hogy a beszélgetések, előadások és különböző jó tanácsok cseréje mellett a házi praktikák és ötletek is kipróbálásra kerülnek a kulturális központ tankonyhájában, így az érdeklődők megtanulhatnak lekvárt főzni, szörpöket készíteni és még káposztát savanyítani is.
A közös gyógynövénygyűjtés, tavaszi méregtelenítés és teázás mellett jó hangulatú beszélgetések várják az érdeklődő kicsiket és nagyokat, kezdő háziasszonyokat és tapasztalt konyhatündéreket egyaránt!
A szakkört vezeti: Csarnai Erzsébet élelmiszermérnök
Az első alkalom időpntja: 2013. március 1. 17:00 óra. A foglalkozásokat havi rendszerességgel kívánják megtartani. A további időpontokat a bemutatkozó alkalommal fogják az érdeklődők megbeszélni.
A részvétel ingyenes!
Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. u. 23-25.) II-es tanfolyam terem
Bővebb információ: Dacziné Dúzs Julianna: 0670/29-33-926
Nem számít a neme, kora,
Mindenkit vár a BIO-KONYHA!