Új üzemeltetője van mától a Dübögőnek!


Cs. Szabó Zoltán KFT-je irányítja március elsejétől a város legnagyobb éttermét és szállodáját! Interjú

Békés Mátrix.: Hat éve irányítod már a ház dolgait, most pedig az egész élére állsz, de saját vállalkozásodban. Mi történt?

Cs. Szabó Zoltán.: Eddigi alkalmazott vezetőből saját cégem vezetőjévé váltam, adódott egy váltás, a korábbi tulajdonosok felkínálták, legyek bérlő és egyben főnök a vállalkozásban. Úgy gondoltam, inkább átveszem és tovább viszem, mert egy ekkora városnak szüksége kell, hogy legyen a Dübögőre és a számok is ezt igazolják!

B.M.: Túl azon, hogy más KFT irányít majd, milyen változások lesznek a Dübögőben?

CS.SZ.Z.: Továbbra is üzemel minden részlegünk, így az étterem, a napi menüztetés, a pizzéria, a söröző, a kis wellness részlegünk és természetesen 14 szobás szállodánk. Továbbra is vállalunk minden nagy rendezvényt, esküvőtől a bálokig és rendelkezésre áll konferencia termünk is.

Az igazi változások apránként jönnek majd, így már 11 féle frissen készített fogásból lehet választani, ha a napi 2 féle menü nem felelne meg, átalakítjuk az étlapunkat, kibővítjük a Pizzéria választékát és saját rendezvényeket, szórakoztató programokat is elindítunk! A tetőterasszal is komoly terveink vannak.

B.M.: Saját programokat említettél

CS.SZ.Z.: Túl azon, hogy sokan megtisztelnek azzal, hogy hozzánk hozzák egyesületük, szervezetük, baráti társaságuk rendezvényeit, mi is elindulunk a magunk előre megtervezett útján. Az már biztos, hogy március 16-án az eddig legnagyobb horgászbálra várunk mindenkit a Torony Band-del, majd április 13-án 21 órától egy karitatív diszkóval várunk mindenkit, melynek teljes bevételét a szervezők Hegyes Zsoltnak és családjának ajánlják fel.

Hogy pontosan milyen újdonságok lesznek még a Dübögő életében, a Békés Mátrixon követhetitek majd nyomon!

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!