Közlekedés gyermekszemmel - 428db rajzból választanak!


Pénteken, a Püski Sándor Városi Könyvtár Gyermekkönyvtárában adják át a díjakat, köztük a Békés Mátrix és a Békés Tv közös különdíját is!

A Békési Rendőrkapitányság tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy az Országos Baleset-megelőzési Bizottság Közlekedésbiztonság Gyermekszemmel címmel az idén is meghirdette a közlekedésbiztonsági gyermekrajzpályázatát.

A Békés Városi Baleset-megelőzési Bizottság – az elmúlt tizenhat év hagyományait követve- tizenhetedik alkalommal is csatlakozott az országos pályázathoz, meghirdetve azt valamennyi óvodás és általános iskolai tanulója részére.

A pályázat témája a közlekedés és a közlekedők, a kerékpározás, a balesetek és a baleset- megelőzés, a rendőrök és a gyermekek.

A rajzpályázat három fordulós ( városi, megyei, országos). Valamennyi óvodás és általános iskolás egy pályaművel vehet részt, melynek mérete A/4-es, vagy A/3-as lehet.

A Békési Rendőrkapitányság illetékességi a 2013 -as évben 16 óvoda és 8 általános iskola készített rajzot a kiállításra, összesen 428 db rajz készült.

A Közlekedés Gyermekszemmel címmel kiírt gyermekrajz-pályázat eredményhirdetése és a legjobb rajzokból összeállított kiállítás megnyitására 2012. március 08-án pénteken kerül sor, 14:00 órától kerül sor a Békés Városi Püski Sándor Könyvtár – gyermekkönyvtár részlegében.

Békés, 2013. március 04.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!