Három szépkorút köszöntött a polgármester


Izsó Gábor otthonában köszöntötte fel Gulyás Péternét, Somlyai Mihályt és Gráfin Vendelt.

Nem kevesebb, mint kilenc évtized áll Gulyás Péterné mögött, ami nagyon sok tapasztalatot valamint örömöt rejt. Hétköznapjait aktívan tölti és főként a házkörül tevékenykedik. A születésnapját kedves családja körében ünnepelte meg. Az önkormányzat és településünk valamennyi lakója nevében Julika néninek jó egészséget és további békés, boldog éveket kívánt Izsó Gábor polgármester is.

Somlyai Mihály a napokban ünnepelte családja körében 90. születésnapját. Izsó Gábor polgármester városunk nevében megtisztelő kötelezettségének eleget téve, személyesen vitte el neki a miniszter által aláírt emléklapot és köszöntötte születésnapja alkalmából. Misi bácsi szerető, gondoskodó családja körében sosem unatkozik. Kedves feleségével az elmúlt hónapokban ünnepelték 60. házassági évfordulójukat.

A napokban köszöntötte otthonában Izsó Gábor polgármester Gráfin Vendel 95 éves szépkorút. Vendel bácsi kiváló egészségnek örved és humorérzékét az eltel évtizedek során is megőrizte. A szépkort megélt úr hosszú ideig Gödöllőn élt ahol a helyi általános iskola igazgatója volt. Pedagógusi pályájának kerek 50 évfordulója alkalmából a szakma Aranyoklevélben részesítette.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!