Óvodai és bölcsődei beiratkozás a város intézményeiben!


Forrás: Békés Város Önkormányzata
Helyszin: Fürkész Ovi
ÚJ ÓVODÁSOK ÉS BÖLCSŐDÉSEK KÖZPONTI ELŐJEGYZÉSE a Békési Önkormányzat által fenntartott tagóvodákba és tagbölcsődékbe! TUDNIVALÓK ÉS KÖRZETEK!

Ideje: 2013. április 8 - 9. (hétfő – kedd) 800 - 1500 óráig Helye: Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsőde Fürkész – Központi Óvodájában (Békés, Baky u. 4.) A gyermekek felvételéről a tagóvodákba és tagbölcsődékbe a gyermek lakóhelyét, az esélyegyenlőségi szempontokat, valamint a szülő igényeit figyelembe véve az intézmény igazgatója dönt. A körzetekről Békés város honlapján (www.bekesvaros.hu), a BékésMátrix-on, a Békési Újságban, valamint a tagóvodákban és tagbölcsődékben tájékozódhatnak. Az előjegyzéshez szükséges iratok: Gyermek születési anyakönyvi kivonata Gyermek TAJ kártyája Gyermek lakcímkártyája Szülő személyi igazolványa A felvételről érdeklődni az első helyen megjelölt tagóvodában és tagbölcsődében lehet május 6 – tól!

Ideje: 2013. április 8 - 9. (hétfő – kedd)

8:00 – 15:00 óráig

Helye: Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsőde

Fürkész – Központi Óvodájában

(Békés, Baky u. 4.)

A gyermekek felvételéről a tagóvodákba és tagbölcsődékbe a gyermek lakóhelyét, az esélyegyenlőségi szempontokat, valamint a szülő igényeit figyelembe véve az intézmény igazgatója dönt.

A körzetekről Békés város honlapján (www.bekesvaros.hu), a BékésMátrix-on, a Békési Újságban, valamint a tagóvodákban és tagbölcsődékben tájékozódhatnak.

Az előjegyzéshez szükséges iratok:

Gyermek születési anyakönyvi kivonata

Gyermek TAJ kártyája

Gyermek lakcímkártyája

Szülő személyi igazolványa

A felvételről érdeklődni az első helyen megjelölt tagóvodában és tagbölcsődében lehet május 6 – tól!

Letölthető dokumentumok

# Fájlnév Méret
1 vodai_korzetek_2013_ix 339.5KB

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!