Két napon lesz lomtalanítás a városban!


Felhívás!

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!

Tájékoztatjuk önöket, hogy 2013-ban a lomtalanítás rendje megváltozott. A gyűjtés két szombati napon fog zajlani. Az első időpont 2013. március 23. , a másik időpont 2013. március 30.

Békés Várost ábrázoló térkép szerint a 2013. március 23-án az Élővíz-csatornától nyugatra, tehát a Murony felé eső részen, 2013. március 30-án az Élővíz-csatornától keletre, tehát a Tarhos felé eső részen történik a lomtalanítás.

Figyelem!

Az elmúlt években számos probléma adódott abból, hogy a lakosok a hulladékaikat már az előző nap kirakták, és egyes személyek ezeket átvizsgálták, olykor megrongálták, szétdobálták. Ennek elkerülése érdekében, kérjük a lakosokat, hogy hulladékaikat csak a gyűjtés napján helyezzék ki a közterületre délelőtt 9 óráig. A begyűjtést ezt követően fogjuk megkezdeni.

Továbbá kérjük Önöket, hogy elektronikai hulladékaikat ne most helyezzék ki. A Szarvasi 64/1. szám alatt lévő telephelyünkön, hamarosan kialakításra kerülő hulladékgyűjtő udvarunknál ezen hulladékokat ingyenesen átadhatják majd. Ennek indulásáról minden érintettet a Békési Újságban tájékoztatni fogunk.

Példa:

A Szent Pál sor, Korona utca, Csíkos utca, Kispince lomtalanítási időpontja 2013. március 23. (szombat) 9.00 órától, mivel ezek térképen az Élővíz-csatornától nyugatra eső területek.

A Karacs Teréz utca, Petőfi utca, Gát utca lomtalanítási időpontja 2013. március 30. (szombat) 9.00 órától, mivel ezek térképen az Élővíz-csatornától keletre eső területek.

Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!