500 adag gulyást főznek az Ausztrál egyesület tagjai!


Helyszin: Békés
Az Ausztrália és Békési Polgárok Egyesületének felkérésére a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Nemzeti Válogatottja Ambrus György csapatkapitány vezetésével szombaton a Hét Krajcár Gyermekélelmezési Programban főz Békésen!

Mint Juhász Zoltán, az egyesület elnöke hírportálunknak elmondta, idősebb Balázs László, az Interturbó KFT tulajdonosa, dr Kiss-Rigó László püspök, a Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Nemzeti Válogatottja és Bora Imre italkereskedő támogatásával második alkalommal csatlakozik az Ausztráliai és Békési Polgárok Egyesülete a nemes kezdeményezéshez, amely eddig már 12 000 adag ételt osztott ki Békés városában.

Az 500 adag gulyásleves, amely 150Kg hús felhasználásával készül, egy piskótatekerccsel és egy doboz üdítővel együtt kerül kiosztásra.

Az ételosztást az egyesület közgyűlése követi majd a helyszínen.

Az eseményen részt vesz Farkas Zoltán Békés Megye Képviselő-testületének elnöke, Dankó Béla országgyűlési képviselő, Kónya István és Mucsi András, Békés Megye Képviselő-testületének alelnökei, Petényi Szilárdné Hunya és Izsó Gábor Békés Város polgármestere.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!