Siker a 2. Békés Megyei Imprócska Fesztiválon


A SZKIRG Karacs intézményegysége 4 csapattak képviselte iskolánkat.

A versenyt 2013. március 9-én, Szeghalmon rendezték meg, amelynek mottója: "Rejtély, varázslat, játék" volt.

Az improvizálni szerető csapatoknak előzetesen filmeket kellett nézniük ebben a témában. Végül a Harry Potter filmek, az Óz, a csodák csodája, az Alice Csodaországban, és a Narnia krónikái című filmek kerültek kiválasztásra, melyekből élőképekkel fogadták a csapatokat. Egy film-totó kitöltése is beleszámított a pontszerzésbe. A csapatok bemutatkozása után 3 kategóriában folyt a jó hangulatú verseny. Az egyik legnehezebb feladat a "Mozgókép" címet viselte, kedvenc feladatunk a "Megzavar egy mondat" volt.

A győztes csapatok arany, ezüst és bronz varázspálca díjat kaptak, valamint számos kategóriában különdíjakat osztottak ki.

Erőfeszítésünk nem volt hiábavaló, hiszen az erős, főként művészeti iskolás mezőnyben a 7-8. osztályos kategóriában egyik csapatunk, a "Poéngyilkosok" bronz varázspálca díjat kapott, azaz 3. helyezést ért el. A csapat tagjai: Bondár Máté, Mucsi Róbert, Kovács Anikó, Király László voltak. Ezen kívül Mucsi Róbert az egyik legaktívabban éneklő különdíját is megkapta. A másik 3 csapatunk (Keresztyén zarándokok, Hupikék törpikék, Rosszcsontok) is derekasan helyt állt. Büszkék vagyunk rájuk.

Szeretnénk megköszönni minden szülőnek a támogatását és a segítségét.

Földesi Magdolna (drámatanár)

Tételek: 1 - 20 / 60 (3 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!