Konferencián tart előadást Farkas Zoltán a halprogramról!


Szolnok után, 2013. április 30-án, Felcsúton, az „Egészséges helyi terméket a közétkeztetésbe!” című konferencia keretében tart előadást Farkas Zoltán, a Békés Megyei Közgyűlés elnöke.

A húsz perces előadás keretében a Békés Megyei Önkormányzat "Egészséges halat a gyerekeknek - A halfeldolgozás alapjainak megteremtése Biharugrán!" című projektje lesz bemutatva, majd a konferencia résztvevői és előadói meg is kóstolhatják a szeparált (szálkátlanított) magyar halból készült kísérleti termékeket közül négy félét.

A konferencián Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestere mond köszöntő beszédet, majd előadást tart többek között Domokos László az ÁSZ elnöke, Dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter, Dr. Szócska Miklós és Dr. Czomba Sándor államtitkárok, Dr. Pesti Imre kormánymegbízott, Győrffy Balázs a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke.

A program az Országos Tisztifőorvosi Hivatal, a Complete-Food Kft. és a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szervének Mintamenza Csapata közös szervezésében valósul meg és egyben programindító állomása a közétkeztetést megújító Országos Mintamenza Program Közép-Dunántúli részének.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!