A megyén túl is érdeklődnek a békési biokonyha iránt!


Helyszin: Kulturális Központ
A Békési Biokultúra Egyesület és a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ 2013. április 12-én rendezte meg közös szakkörük második alkalmát, ahol a résztvevők a tejtermékek házi készítésével ismerkedhettek meg.

Csarnai Erzsébet, élelmiszermérnök előadásában többek között szó esett az aludttej-, a vaj-, és a joghurtok előállításának sajátosságairól is. Ezt követően a túrókészítés folyamatát nézhették meg az érdeklődők a Kulturális Központ zsúfolásig megtelt tankonyhájában. A szakkör ezúttal is nagy népszerűségnek örvendett, még Békéscsabáról, Csorvásról és Forráskútról is érkeztek látogatók.

A Bio-konyha szakkör ezúttal is kóstolóval és jó hangulatú beszélgetéssel zárult.

A következő alkalom időpontja: 2013. május 17. (péntek) 16:00 óra

Helyszín: Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális Központ

Téma: "Süssünk, süssünk kenyeret!"

Bővebb infó: Dacziné Dúzs Julianna +36 70 2933926, Darányi Berta: +36 20 2446603


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!