Csarnai Erzsébet, élelmiszermérnök előadásában többek között szó esett az aludttej-, a vaj-, és a joghurtok előállításának sajátosságairól is. Ezt követően a túrókészítés folyamatát nézhették meg az érdeklődők a Kulturális Központ zsúfolásig megtelt tankonyhájában. A szakkör ezúttal is nagy népszerűségnek örvendett, még Békéscsabáról, Csorvásról és Forráskútról is érkeztek látogatók.
A Bio-konyha szakkör ezúttal is kóstolóval és jó hangulatú beszélgetéssel zárult.
A következő alkalom időpontja: 2013. május 17. (péntek) 16:00 óra
Helyszín: Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális Központ
Téma: "Süssünk, süssünk kenyeret!"
Bővebb infó: Dacziné Dúzs Julianna +36 70 2933926, Darányi Berta: +36 20 2446603