Játék és könyv gyűjtést szerveznek békési gyermekeknek!


Városunkban sok nehéz körülmények között élő gyermek van, akiknek egy-egy jó szón kívül nem jut más a mindennapokban, ők azok, akiknek már a dicsérő szavak is ajándékok. Most eljött az idő, hogy együtt segítsünk! Varázsoljunk mosolyt az arcukra tettekkel!

Babákat, mackókat, könyveket, megunt játékokat gyűjtünk a szorgalmas, jó- magaviseletű és tanulmányi eredményű békési gyermekeknek, akiknek nem adatik meg, hogy megkapják szüleiktől.


A Kecskeméti Gábor Kulturális Központ és a Békés Városi Szociális Szolgáltató Központ, Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat a 2013. május 25-én (szombat) játék- és könyvgyűjtést szervez a Békés-Dánfokonmegrendezésre kerülő Városi Gyermeknapon. Ha neked is van olyan játékod vagy könyved, amit szívesen elajándékoznál, kérlek, hozd el!


A rendezvény ideje alatt 10,00 órától 16,00 óráig egy kijelölt faházban várjuk a használt, de a rászoruló gyermekeknek nagy örömet okozó - nem hibás - játékokat és könyveket.


Az összegyűlt adományokat a Békés Városi Családsegítő Szolgálat látókörében lévő, jó magaviseletű, jó tanulmányi eredményt felmutató gyermekek körében, előzetes kiértesítés alapján 2013. június 21-én 8,00 - 11,00 óra között adjuk át ingyen Békésen a Jantyik u. 1. szám alatt.


Neked csak egy megunt tárgy, neki egy új játék. Neked csak egy gesztus, neki öröm!


Számítunk a segítségedre!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!