Nyereményeső a rajzpályázaton


Megjelent: 2013 Május 27. ( Hétfő ) 10:46
Módosítva: 2013 Június 4. ( Kedd ) 11:31
Sajgó Lajos 4. osztályos tanuló rajzával sporteszköz-csomagot nyert a Hepp Ferenc Iskolának

Az egyik üzletlánc az "Együtt az egészségért" címet viselő országos programjának részeként hirdette meg gyerekek számára azt a rajzpályázatot, amelyben szabadon választott technikával kellett a kis pályázóknak lerajzolniuk magukat, vagy társaikat sportolás közben.

A szakmai zsűri és az internetes szavazás együttes véleménye alapján Békés megyében iskolánk tanulója, Sajgó Lajos Fülöp 4.c osztályos tanuló nyerte az üzletlánc "Szeretsz mozogni?" elnevezésű rajzpályázatát. Lajos, aki iskolánk kis kosarasa, kedvenc sportágát választotta a rajza témájának is. Önmagát rajzolta meg kosárra dobás közben.

A megyei első helyezéssel tanulónk magának egy értékes sportfelszerelést, míg iskolánknak a Dr. Hepp Ferenc Általános Iskolának, 200. 000 Ft értékű sporteszköz csomagot nyert.

A nyertes tanulónk díjazása és a sporteszközök átadása május 23-án, Tótkomlóson, ünnepélyes keretek között történt meg.

Az üzletlánc Képviselőjétől iskolánk közhasznú alapítványának nevében Barna Zoltán, Sajgó Lajos tanítója vette át a nagy értékű sporteszköz csomagot.

A rendezvényen jelen volt Böczögő Dorina, megyénk olimpikonja is, aki külön gratulált Lajosnak a sikerhez, és személyes ajándékával is kedveskedett neki.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!