Ballagás a Dr. Hepp Ferenc Iskolában


Június 15-én 71 nyolcadikos búcsúzott az intézménytől

A békési Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola 71 nyolcadik osztályos tanulója búcsúzott az évtől és iskolájától a június 15-én rendezett ünnepélyen. A gyerekek ajándékokkal és virágokkal megrakodva, énekszóra járták körbe az iskola folyosóit, osztálytermeit, ahol az elmúlt években oly sok órát töltöttek el. Volt, aki megkönnyebbült mosollyal, mások könnyes szemmel lépdeltek el szüleik, nevelőik, diáktársaik sorfala között.

A főbejárat mellett hagyományos módon koszorúzták meg iskolánk névadójának, Dr. Hepp Ferencnek a domborművét, majd az iskola udvarán felállított kopjafa felavatására került sor. Innen a gyerekek az ünnepély színhelyére, a sportudvarra vonultak, ahol a hetedikes osztályok képviselői búcsúztatták őket. A három nyolcadikos osztály egy-egy tanulója köszönte meg a nevelőknek, iskolai dolgozóknak, a szülőknek azt a munkát, amellyel elősegítették és lehetővé tették az iskola elvégzését, és továbbtanulásukat.

Iskolánk megbízott igazgatónője, Deákné Domonkos Júlia búcsúzó beszédében kiemelte a tanulás és a kitartó munka jelentőségét, mint a jövőben kitűzött célok elérésének fontos eszközét.
Ünnepségünket megtisztelte jelenlétével Izsó Gábor Polgármester úr, aki beszédében a kitartó munka és a szeretet fontosságára hívta fel a figyelmet. Koppné dr. Hajdú Anikó képviselőasszony Erdős Norbert kormánymegbízott úr üdvözletét hozta. Itt volt a Békési Járási Kormányhivatal megbízottja, Kis Csaba, és Balog Lajos, a Békési Tankerület tanügy-igazgatási referense. Vendégeink között örömmel üdvözöltük Takács Jánosné, nyugalmazott igazgatónkat is.

A beszédek elhangzása után a legjobban teljesítő tanulóink jutalmakat vehettek át.

A 2013-as tanévben két tanulónk is Dr. Hepp Ferenc Díjban részesült: Dávid Marcell és Veres Fanni, 8.a osztályos tanulók.
Az iskola kiváló matematikusa Lipták Adrienn, 8.c osztályos tanuló lett.
Az iskola kiváló magyarosa díjat vehette át Kelemen Orsolya a 8.a osztályból.
Két tanulónk érdemelte ki az iskola kiváló szavalója címet: Karsai Dóra, 8.b és Kovács Csilla 8.c osztályosok.
Juhos Szabina a 8.b osztályból az iskola kiváló projektkészítője lett.
Két kiváló stúdiós is átvehette a tantestülettől kiérdemelt elismerését: Kovács László a 8.a-ból és Tomatás László a 8.c-ből.
Jó sportoló díjat kaptak a 8.a osztályból: Ács Tamás, Balog Anikó, Csökmei Richárd, Domokos Bella és Nyeste Márton.

Ezután könyvjutalmak kiosztása és az iskolai munkát segítő szülők elismerése következett.

Miután igazgatónőnk felolvasta Dankó Béla országgyűlési képviselő köszöntőjét, a ballagási ünnepély befejezéseként a gyerekek színes léggömböket eresztettek az ég felé. Elmúlt tehát a búcsú pillanata is. Kívánjuk, hogy valamennyiőjük tervei, céljai, álmai valóra válhassanak!

(HeppStúdió)

A videófelvétel elérhető itt! http://bekesiiskola.hu/hepp/aktualis/t-video/2013-junius/ballagas.htm

Tételek: 1 - 20 / 332 (17 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!