Ilyen volt Rudán Joe bulija a Denevérben!


Meglehetősen izgalmasra sikeredett a június 14-i Rudán Joe koncert Békésen a Denevér Klubban. Az ország másik feléből akkor indult az akusztikus koncertre a duó, amikor a Duna áradása épp Baját érte el, ezért kerülővel érkezett meg hozzánk a két művész.

A várakozás ideje alatt Adam Barber hangolta a vendégeket: a "rock set" bakelitről szólt.

A GPS-t meghazudtolva nem nagy csúszással érkeztek meg fellépőink. Némi taktikai tanácskozás után úgy döntöttek, hogy kint a teraszon adnak koncertet, ami jó döntésnek bizonyult , mert kellemes idő volt ezen a péntek estén.

Nem véletlenül foglalt az egész nyara Tóth László gitárosnak és Rudán Joe énekesnek: igazi profiként, azonnal a beszerelés után, bele is kezdtek a dalokba. Az első szünet után már körbevette őket a szép számú közönség és volt, hogy együtt énekelték a dalokat: P.Mobil, Pokolgép, Deep Purple, Led Zeppelin, Bad Company vagy Billy Idol egy-egy műve volt a repertoáron.

A közönség lelkesedésének köszönhetően többször kellett búcsúzniuk. De egy teltházas koncertnek is egyszer véget kell érnie. A Denevér Klub ígérete szerint még idén találkozhatunk újra az ország legkarcosabb hangú énekesével és társával. Addig meg nézegessük a galériát és dúdoljuk együtt: "Álmodtál, ébredtél…"

Cikk: Erdei Krisztina

Fotó: Denevér Klub

www.deneverklub.hu

www.facebook.com/deneverklub

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!