Második alkalommal adták át a MAMSZI díjat Békésen!


Helyszin: MAMSZI
A MAMSZI II. Évzáró ünnepségét tartotta 2013. június 20-án. Az ünnepséget Izsó Gábor Polgármester nyitotta meg.

Az idei foglalkozási év legjobb színészpalántája Kiss Virág, akinek Boldis Julianna művészeti vezető adta át az oklevelet. Ez év legjobb énekesei Körözsi Kornélia és Czinanó Georgina, akik részére Cs. Nagy Lilla társulatvezető nyújtott át az elismerést. Perei Ágnes modern- és társastánc tanár a legjobb táncosnak, Lipták Adriennek adott elismerő oklevelet.

A MAMSZI minden évben egy gyermek részére adja legrangosabb elismerését, a MAMSZI-DÍJAT a legkiemelkedőbb tag részére, aki idén Szabó Dóra lett. Egyéni fejlődése egész évben kiemelkedő volt, rendkívül szorgalmas tag, aki kiváló színészi-, énekhangi adottságokkal és mozgásérzékkel rendelkezik. A MAMSZI-DÍJAT Izsó Gábor adta át.

A foglalkozásvezetők három tagot különdíjban részesítettek. Gyárfás Vivien improvizácós tehetsége miatt, Kondacs Kristóf, példaértékű szorgalma, hozzáállása és kitartása miatt, Nagy Andrea ének és színészmesterség kategóriában nyújtott egész éves kiváló teljesítményéért és szorgalmáért részesülhetett a díjazásban.

Salamon Zoltán György alelnök ismertette a nyári táborozás részleteit. Külön köszönet Izsó Gábor Polgármester Úrnak, Békés Város Önkormányzatának és Koszecz Sándornak, akik nélkül a júliusi tábor nem jöhetett volna létre.

Cs. Nagy Lilla MAMSZI elnök és Salamon ZoltánGyörgy MAMSZI alelnök beszámolója és fotói a Mátrixon


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!