Célegyenesben az aláírásgyűjtés Békésen is!


Dankó Béla országgyűlési-képviselő, a Fidesz békési választókerületének elnöke ma Békésen átvette a Jobboldali Összefogás Békésért Polgári Kör és békési KDNP által összegyűjtött rezsicsökkentést támogató aláírásokat.

Országszerte óriási tömegeket mozgatott meg a Fidesz rezsicsökkentést támogató aláírásgyűjtési akciója. Az elmúlt időszakban aláírásával bárki megerősíthette, hogy támogatja a Kormányt az energiaárak elszabadulása és a zömmel külföldi tulajdonban lévő szolgáltatók extra profitja elleni küzdelemben.

A hónapok óta zajló aláírásgyűjtés hamarosan lezárul. Izsó Gábor polgármester, aki a Jobboldali Összefogás Békésért Polgári Kör és Mucsi András, aki a helyi KDNP csoport aktivistáival támogatta a kezdeményezést, átnyújtotta azokat az aláírásgyűjtő íveket, amelyeken békésiek ezrei álltak ki a rezsicsökkentés mellett.

Dankó Béla országgyűlési képviselő, a Fidesz választókerületi elnöke az aláírásgyűjtő ívek átvételekor köszönetet mondott mind a szövetséges KDNP, mind a Jobboldali Összefogás Békésért Polgári Kör munkájáért.

A közelmúltban több programon vettem részt Békésen, ahol alkalmam volt személyesen is megtapasztalni, milyen fontos a békésiek számára, hogy hozzájáruljanak a Kormány erőfeszítéseihez. Ez a tekintélyes mennyiségű aláírás számomra azt jelneti, hogy a szövetséges KDNP mellett a város vezetésében is komoly partnerre, igazi szövetségesre találtunk. – mondta el lapunk érdeklődésére Dankó Béla.

A képviselő végül az aláírásgyűjtést segítő szervezetek mellett külön köszönetét fejezte ki valamennyi lakosnak, aki részt vett az akcióban, vagy aláírásával támogatta annak céljait.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!