Megkezdte a felkészülést a BFKC csapata


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Sportcsarnok
A felnőtt csapat július 24.-én délután kezdte el az alapozást a Békési sportpályán. Augusztus 5.-től a Sportcsarnokban folytatják tovább a felkészülést.

Távozott a csapatból Varsandán Áron, aki az Orosházi FKSE-nél, illetve a fiatal Győri Mátyás, aki a Balatonfüred csapatánál folytatja pályafutását.
Megkezdték viszont az alapozást a csapattal, az újonnan érkezett próbajátékosok Felföldi Gergő, Fekete Gergő, Szélpál András, Sipeki Bence, Rasch Richárd és Lehoczki Ádám. A végső keret kialakulása még folyamatban van.

Gávai Ferenc edző a felkészülés alatt 10 edzőmérkőzést szeretne játszani az Orosháza, Törökszentmiklós, Pick Szeged II, Lajosmizse és egyéb csapatokkal. Polgár Zoltán ügyvezető elmondása szerint az edzőmérkőzések egyeztetése már folyamatban van (amint meg vannak az időpontok publikáljuk az oldalunkon). Felmerült az is, hogy egy hazai rendezésű felkészülési kupát rendezzünk a bajnokság megkezdése előtt.

Az NB1/B-s sorsolás megtörtént, az újonnan felkerült FTC csapatával játssza a csapat az első bajnoki mérkőzését szeptember 14.-én 16 és 18 órától. Az NB1/B kelet csoportjába került fel a FTC KN Kft. csapata a mellett a Pick Szeged II, PLER Budapest II és a Kecsekméti TE.

A felkészülő csapattagjai: Ardeleán Péter, Domokos Dusán, Styop Miklós, Polgár Tibor, Molnár Zoltán, Molnár Sándor, Varga Antal, Kardos Róbert, Kósa Balázs, Kovács Attila, Gazsó Péter, Ambrus József, Felföldi Gergő, Fekete Gergő, Szélpál András, Sipeki Levente, Lehoczki Ádám.

Sikeres felkészülést kívánunk a csapatnak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!