Ifjúságvédelmi tábort szervez a Rendőrség Dánfokon!


Helyszin: Dánfok
A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya 2013. augusztus 12-14. közötti időszakban díjmentes ifjúságvédelmi tábort szervez az általános iskolás, roma származású gyermekek számára, Békésen a Dánfoki Üdülőközpontban.
A táborban a gyermekek megismerkedhetnek a rendőrség gépjárműveivel, bűnügyi-technikai munkájával, a szolgálati kutyák tevékenységével és nem utolsó sorban korosztályuknak megfelelő tájékoztatást kapnak az őket fenyegető veszélyekről és azok megelőzési lehetőségeiről. A toborzásában, illetve a gyermekek felügyeletének biztosításában a Békés Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat működik közre.

A táborban a gyermekek megismerkedhetnek a rendőrség gépjárműveivel, bűnügyi-technikai munkájával, a szolgálati kutyák tevékenységével és nem utolsó sorban korosztályuknak megfelelő tájékoztatást kapnak az őket fenyegető veszélyekről és azok megelőzési lehetőségeiről.

A toborzásában, illetve a gyermekek felügyeletének biztosításában a Békés Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat működik közre.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!