Mai eredményes felkészülési mérkőzéseink


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
A mai nap folyamán a felnőtt csapatunk az Orosháza II csapatát fogadta vendégül, míg junior csapatunk az NBII-es Berettyóújfaluhoz látogatott.

BFKC - Orosháza FKSE II 41 - 28

Még az alapozás elején tart a csapat, az első edzőmérkőzésre egy labdás edzéssel lépett pályára csapatunk. Sok futásos, pörgős játékot láthattunk a pályán, látszik, hogy még csak most kezdtünk, az újakat még be kell építeni, de sok idő van még a bajnokság kezdetéig.

BFKC: Domokos Dusán, Ardeleán Péter, Styop Miklós, Ambrus József 4, Polgár Tibor 4, Varga Antal 1, Lehoczki Ádám 2, Gazsó Péter 3, Molnár Sándor 3, Kovács Attila 4, Sipeki Levente 3, Felföldi Gergő 4, Kósa Balázs 3, Molnár Zoltán, Fekete Gergő, Szélpál András 3, Kardos Róbert 7, Kopcsák József.
OFKSE II: Lipták Máté, Alexander Smandic, Talmácsi Ákos 1, Szenteszki Dániel, Héjja Ádám 3, Bajusz Dávid 3, Sebestyén Ákos 1, Branyiczki György 1, Korodi Dávid 3, Nagy Dávid 6, Pámer Tamás 5, Sándor Róbert 1, Felföldi Martin 3, Jancsó Nándor 2, Bence László, Nagy Attila 1.

Gávai Ferenc: Első felkészülési mérkőzésünkből erre számítottam. A héten még erősítettünk, egy labdás edzésünk volt. A mérkőzés lényege, a minél több előre hátra történő gyors mozgás volt. Sokat futottunk, feltudtuk mérni az újonnan érkezettek játék stílusát, képességét. Úgy látom jó irányban tartunk a felkészüléssel.

Juniorjaink az NB II-es Berettyóújfalu csapatával játszott felkészülési mérkőzést. "Eredményt nem számoltuk, de egy közepes színvonalú játékot produkáltunk. Úgy vélem hasznos volt kiszakadnunk a hétköznapokból és egy teljesen más kaliberű ellenféllel játszani." - mondta els KádasLászló.

Gratulálunk, további jó felkészülést kívánunk!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!