Vecsés Kupa győztes a BFKC


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Üllő Városi Sportcsarnok
Megjelent: 2013 Szeptember 1. ( Vasárnap ) 13:41
Módosítva: 2013 Szeptember 2. ( Hétfő ) 18:20
Szombati nap folyamán a BFKC felnőtt csapata részt vett a Vecsés Kupán. A felkészülést nagyban segítette ez a torna, mivel a felkészülési időszakból már csak két hét van. A csapat a fizikailag már jól áll, a taktikai, technikai edzésekből még van hátra a felkészülésig bőven, ez látszódott is a játékon. De nagyon jó úton halad a csapat.

Komló - BFKC 28 - 29 (14-13)
Az első mérkőzést az erősebb játékot képviselő Komló csapatával játszottuk. Végig nagyon szoros volt a mérkőzés állása. Fej-fej mellett játszott a két csapat, a 3 gól volt a legnagyobb különbség a mérkőzés alatt. De kiharcolták a fiúk az 1 gólos győzelmet. Így csapatunk a döntőbe játszhatott a délután folyamána hazai Vecsés csapatával.
Komló: Senthes Attila, Fata Tamás, Hoffmann József, Hidasi Dániel, Péter Szabó Dávid 5, Szöllősi Bence 3, Nagy Zoltán 3, Szögi Balázs 9, Chaulipa Gergő 1, Musitz Balázs, Gász Péter 3, Oszkár Péter 4, Pandurics Attila, Laufer Gábor, Marciek Gábor.
BFKC: Domokos Dusán, Styop Miklós, Ardeleán Péter, Ambrus József 9, Kopcsák József 1, Kovács Attila 4, Molnár Sándor 7, Kardos Róbert 2, Lehoczki Ádám 2, Polgár Tibor 1, Sipeki Levente 1, Varga Antal 1, Felföldi Gergő 1, Fekete Gergő, Kósa Balázs.

Vecsés SE - Békési FKC 24 - 29 (12-15)
A döntő mérkőzést a hazai csapat ellen játszotta a BFKC. Nehezen, fáradtan kezdődött a mérkőzés. A 8. percben sikerült megszerezni első találatunkat. A félidő végén sikerült átvenni a vezetést csapatunknak. Majd szépen a különbséget növelve sikerült 5 gólos győzelemmel megnyerni a felkészülési tornát.
Vecsés SE: Róth Ádám, Nagy Martin, Antal Dániel 1, Grandjean Gábor 1, Tóth Dániel 1, Hegedűs Zoltán 2, Szabados Péter 3, Varasdi Szilárd 5, Martin Gábor 4, Gazdag Máté, Kovacsevics Attila 1, Balogh Márton 2, Guzsaly József, Gálli Krisztián 4, Ferencz Tamás, Tóth Ervin.
BFKC: Domokos Dusán, Styop Miklós, Ardeleán Péter, Ambrus József 1, Kopcsák József, Kovács Attila 8, Molnár Sándor 7, Kardos Róbert 6, Lehoczki Ádám, Polgár Tibor 2, Sipeki Levente 2, Varga Antal, Felföldi Gergő 1, Fekete Gergő, Kósa Balázs 2.

Gávai Ferenc (edző): Pozitív, hogy megnyertük a tornát, hiszen ez volt a célunk. Az első mérkőzésen egy jó csapat ellen játszhattunk, ez egy értékes mérkőzés volt. A döntőbe már fáradtabban, dekoncentráltabban léptünk pályára a kicsit gyengébb képességű hazai csapat ellen, de megnyertük. Láttuk kiütköző hibáinkat, amiket a bajnokság megkezdése előtt orvosolni fogunk.

Torna végeredménye:
1. Békési FKC
2. Vecsés SE
3. Komló
4. Lajosmizse

A legjobb játékos: Kovács Attila (Békési FKC)
A legjobb kapus: Róth Ádám (Vecsés SE)

Gratulálunk a csapatnak!

Hajrá Békés!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!