Sikeres bajnoki rajt előtti edzőmérkőzés


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Megjelent: 2013 Szeptember 7. ( Szombat ) 09:54
Módosítva: 2013 Szeptember 7. ( Szombat ) 16:41
Békési FKC - Kecskeméti TE 32 - 26 (15-13) A jövő hét szombati bajnoki rajt előtti utolsó edzőmérkőzést játszotta a BFKC. Pár ember hiányzott egyéb elfoglaltság, karrier miatt, de így is nyerni tudott csapatunk. A Kecsekemét újonnan került a mi bajnokságunkba, így jó volt felmérni, hogy a bajnokságban majd milyen játékot fognak képviselni.

Békési FKC - Kecskeméti TE 32 - 26 (15-13)

BFKC: Domokos, Styop, Ardeleán, Kopcsák 3, Kovács 6, Lehoczki, Molnár 1, Felföldi 2, Polgár 6, Sipeki 1, Varga 4, Fekete, Kósa 2, Gazsó 7.
Kecsekmét: LAkos, Subicz, Balán, Erdős 1, Lókodi 6, Benke 3, Haraszti, Kriskó 5, Gyárfás, Talmácsi 2, Petrik Varga 4, Lepacs 1, Miss 3, Huszti 1, Horváth, Cányi.

Gávai Ferenc (edző): Van amivel elégedett voltam, de azért megmondom őszintén nem vagyok nyugodt itt a bajnoki rajt előtt. Sokkal koncentráltabban kell játszanunk jövő hétvégén, ott már nem hibázhatunk úgy gondolom. Pozitívum volt ezen a mérkőzésen, hogy magabiztosan nyertünk, tehát igazán nem forgott veszélyben a győzelmünk. De ennél sokkal jobb játékot várok a csapatomtól, és sokkal jobb teljesítmény is kell majd az első bajnokin. Azért a hiányzókat megéreztük, gondolok itt a két kezdőjátékosunkra. Becsületesen küzdöttünk és talán ez a legnagyobb dicséret amit ma tudok mondani.

Szeptember 14.-én 16 és 18 órától BFKC - FTC első bajnoki mérkőzést tekinthetik meg a Kézilabdabarátok!

Szurkoljunk együtt!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!