XV. Madzagfalvi Napok - Megnyitó és Szombati Pillanatképek I


Megjelent: 2013 Szeptember 7. ( Szombat ) 10:55
Módosítva: 2013 Szeptember 9. ( Hétfő ) 08:18
Dankó Béla országgyűlési képviselő és Izsó Gábor polgármester közösen nyitották meg a XV. Madzagfalvi Napok eseménysorozatát.

Kiállítók, békési intézmény és civilszervezet vezetők, képviselők előtt Dankó Béla arról beszélt, hogy mint a 2-es számú választókörzet Fideszes elnöke, számtalan meghívást kap Békésre és öröm számára, hogy helyi vezetéssel, a városért tenni akarókkal együtt dolgozhat.

A képviselő beszédében megkerülhetetlennek nevezte, hogy kötelző szórakoztató elemi legyenek egy ilyen rendezvénynek, de úgy látja, a Madzagfalvi Napok a hagyományról, az értékőrzésről is szól, ami nagyon fontos.

Izsó Gábor polgármester beszédében kiemelte, az ide Madzagfalvi Napok is a közösség összefogásáról, segítő erejéről, a tenni akarásról szól.

A megnyitó utána Békési Házi Termékek eredményhirdetése következett, melyen első lett Jeneiné Lagzi Mária befőttjeivel, második Dr. Pálmai Éva baracklekvárjával és harmadik Lipcseiné Varga Erika házi sajtjaival.

Képeink a megnyitóról, a Békési Önkéntes Pont bemutatkozásáról, a Református Egyház csigakészítőiről, a Jázmin Patika és a Harila Plusz közös egészségsátrából és Barta Udvar madzagfalvi véradásáról!

Tételek: 1 - 20 / 40 (2 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!