Kihirdették a Virágos Békés verseny győzteseit!


Évek óta elismeréssel jutalmazzák Békés város ápolt környezeteit az Izsó Gábor polgármester által útjára indított „Virágos Békés” környezetszépítő verseny keretében.

Az elmúlt évekhez képest a nyári forró szárazság az egész ország területén meggyötörte a növényeket. Talán ez lehet az oka az idei kevés számú nevezésnek. Így a bokorszobrászat, a rendezett zöldterület, a virágos kerítés és a virágos tanya kategóriákban nem hirdettek győztest.

A győztes virágos környezetek fotóiból ma délelőtt nyílt kiállítás a Reményhír Iskola aulájában, a "Békés bemutatkozik…" kiállítás helyszínén, a Madzagfalvi Napok idején tekinthető meg, majd egész évben a Városháza földszinti folyosóját fogja díszíteni.

Izsó Gábor, Békés város polgármestere adta át a győzteseknek járó díjakat. A Nefelejcs Békési Kulturális és Hagyományőrző Közhasznú Egyesület két pályázót jutalmazott díjjal. Az egyesület képviseletében Deákné Domonkos Júlia, az egyesület alapítója adta át a díjakat.

INGATLAN ELŐTTI KÖZTERÜLET kategóriában

1. helyezett ZSOMBOK ISTVÁNNÉ

VIRÁGOS BALKON-VERANDA kategóriában

1. helyezett ZSEÁK SÁNDORNÉ

2. helyezett SZABÓ IMRE GYÖRGYNÉ

VIRÁGOS KÖZINTÉZMÉNY kategóriában

1. helyezett KORONA UTCAI TAGÓVODA

Idén is az egyik legkedveltebb kategória a VIRÁGOS UDVAR-HÁZ kategória volt.

1. helyezett SZŰCSNÉ MOLNÁR KATALIN

2. helyezett NYÍRI SÁNDOR

A "Virágos Békés" környezetszépítő verseny további támogatói: Békés Város Önkormányzata, Írisz Virágbolt, Klára Virágüzlet, Békés és Környéke Biokultúra Közhasznú Egyesület


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!