Serdülő meccs a Pick Szeged ellen


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Mai serdülő meccsen csapatunk kikapott a Pick Szeged serdülő csapatától. Az első félidőben még tartották magukat a Békésiek, de a második félidőben nem sikerült jól tartaniuk magukat a játékosoknak sok volt a hiba, ahonnan nem tudtak felállni.

Békési FKC - Pick Szeged 14 - 28 (11-12)

BFKC: Mezei, Pankotai, Teleki, Benedek-Tóth, Alt 1, Szabó 1, Katona, Tóth, Juhász 1, Bernáth, Szász 3, Tóth, Csige 3, Szilágyi 4, Fedor, Szőnyi 1.
Pick: Dubay, Dani, Nagy 4, Kadák 1, Danok 8, Tobin, Dibaczi, Ducza, Szécsi 1, Szabó 6, Petrás 1, Manovovics 3, Kobárdi 4, Varga, Fekete.

Papp Bálint (edző): Első félidőben sikerült lépést tartanunk a jobb fizikumú és tapasztaltabb Pick Szeged csapatával, a 22.percben még egál volt az eredmény. A félidőt igaz, hogy egy góllal megnyerték, de úgy gondoltuk itt még semmi sincs veszve. A második félidőben azonban sorra jöttek a hibák, amit az ellenfél persze egyből góllá váltott. Innen már kis csapatunk nem tudott sajnos felállni. Azonban a sebeinket nyalogatni nincsen idő, ezekből a hibákból építkezni tudunk a következő meccsekre. Folytatjuk tovább a munkát, még keményebben mint eddig és jövő héten a Békéscsaba otthonába látogatunk.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!