Első bajnoki meccs értékelése


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Hétvégén a bajnokság első fordulójában nyerni tudott felnőtt csapatunk az FTC ellen. Mint a kedves nézők láthatták kemény, harcos mérkőzésen vannak túl a fiúk.

Kovács Attilát a BFKC-FTC mérkőzés legeredményesebb játékosát kérdeztük, hogy hogyan értékelné a győztes mérkőzést, illetve az elkövetkező fordulóktól mit vár.

- Nagyon tartottam ettől az első fordulótól, ezzel így volt az egész csapat. Sajnos alig tudtunk néhány információt szerezni az ellenfélről, így szinte ismeretlen csapattal játszottunk. Nem tudtuk, mire számíthatunk a meccsen. Az első félidő rá is ment az "ismerkedésre", több alkalommal is meglepő egyéni megoldásokkal találkoztunk, amiből rendre betalált az ellenfél. A második félidőben már volt némi tapasztalatunk és ezt felhasználva hatékonyabban védekeztünk, így szereztünk egy megnyugtató előnyt. Végül majdnem túlzottan megnyugodtunk, el kellett volna dönteni végleg a meccset, de mindig történt valami, ami borzolta a kedélyeket... A végén egy-két kapusbravúr megmentett minket és szerencsére behúztuk ezt a nagyon fontos 2 pontot!
- Kicsit előre tekintve, most olyan meccsek jönnek, ahol nem mi vagyunk az esélyesek. Főleg, hogy néhány sérülést is összeszedtünk. Így nagyon nehéz dolgunk lesz, de a tét nem a mi vállunkat nyomja majd, úgyhogy ezt kihasználva nyugodtan játszhatunk és kipróbálhatjuk, hogy milyen NB1-es szintű csapatok, játékosok ellen játszani. Én szeretem az ilyen meccseket, remélem, jól jövünk ki a dologból és lesz tartása a csapatnak!

Köszönjük Attilának a nyilatkozatot, a nap folyamán további értékeléseket publikálunk honlapunkon(www.bfkc.hu)


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!