Juniorjaink nyerni tudtak az Eger ellen


Eger Eszterházy EVSI – Békési FKC 27 – 35 (15-18) Csapatunk a hosszú utazás után góllal tudta kezdeni a mérkőzést, az elején fej-fej mellett küzdött a két csapat. A 10 percben egy véletlen ütközésben az Eger egyik játékosa a hatoson belül összeütközött kapusunkkal, a játékvezetők erre hirtelen piros lappal reagáltak. A mérkőzés további 50 percében Földesi kapusunk védett, aki elkapta a fonalat. A félidő előtt már eltudtunk menni több góllal is. A második játékrészben nagyon jól kezdtünk. Szilágyi Dávid egymás után megszórta az Eger kapuját több góllal is. Mindenki játék lehetőséget kapott a csapatban és nyerni tudtak a fiúk 27-35-re.

Eger: Csuka 6, Danyi 3, Kapás, Kiss, Menyhárt 8, Makula 1, Nádasdi 3, Nagy D., Nagy G. 1, Perjesi 4, Péter 1, Vas.

BFKC: Styop, Földesi, Felföldi 3, Gulyás, Kánya 7, Szőnyi, Teleki, Fedor, Ivanics 3, Bernáth, Roczó 2, Domokos 5, Farkas 5, Juhász, Szilágyi 10, Karács.

Papp Bálint (edző): Gratulálok a csapatnak a győzelemhez. 60 percből 30 perc volt, ami kézilabdának mondható, de ez ellen a csapat ellen ez is elég volt. Voltak jó 10-20 perces szériáink amikkel megtudtuk verni az Eger csapatát. Sajnos a meccs elején egy ítélet miatt kapusunkat elveszítettük a játékból, így Földesi Bercire hárult a további 50 perc. Dicséret jár neki, hogy fel tudta venni a mérkőzés ritmusát és védéseivel előrébb vitte a csapatot. A többieknek is sok jó megmozdulásuk volt mint védekezésben és támadásban, de hibák voltak.

Gratulálunk a csapatnak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!